Hava Durumu

DOSTUM Oryantiring Takımı Türkiye şampiyonu oldu!

Bursa İnegöl Belediyespor DOSTUM Oryantiring Takımı, Büyükler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Bu başarı sonrası 6 sporcumuz Milli Takım kampına davet edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
DOSTUM Oryantiring Takımı Türkiye şampiyonu oldu!

İnegöl Belediyespor Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) oryantiring takımı, her kategoride başarıdan başarıya koşuyor. 12-13-14 Temmuz 2021 tarihlerinde Manisa Demirci ilçesinde gerçekleştirilen Oryantiring Türkiye Şampiyonasına katılan DOSTUM büyükler takımı, 3 Türkiye Kupasıyla şampiyonayı tamamladı.

Şampiyonada DOSTUM oryantiring sporcuları ferdi sıralamada; Sudenaz Külah Türkiye Şampiyonu, Ozan Çelik Türkiye Şampiyonu, Semanur Özdemir Türkiye 3'üncüsü, Azra Coşkun Türkiye 3'üncüsü oldu. Takım sıralamasında ise Semanur Özdemir, Sudenaz Külah, Azra Coşkun ve Aleyna Minden'in yer aldığı K-16 takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Ozan Çelik ile Tarık Şeker'in yer aldığı E-35 Takımı Türkiye Şampiyonu, Gamze Bayrak, Sueda Berksoy ve Elif Yarış'ın bulunduğu K-18 Takımı da Türkiye 3'üncüsü oldu.

6 SPORCU MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ

Bu sonuçlarla İnegöl Belediyesi DOSTUM oryantiring takımı 3 takımla katıldığı şampiyonayı 3 Türkiye Kupası ve 6 Türkiye Madalyası ile tamamladı. Alınan sonuçlar neticesinde; Hilal Oruç, Sudenaz Külah, Azra Coşkun, Aleyna Minden, Sueda Berksoy ve Semanur Özdemir Milli Takım Seçme kampına katılmaya hak kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.