Hava Durumu

Düğün arifesindeki genç kızın cansız bedeni bulundu! Tam 83 kez...

Düğününe sayılı gün kalan genç kızın yarı çıplak cansız bedeni 83 yerinden bıçaklanmış halde bulundu. Gelin adayının ailesi eve gelince tüyler ürperten kan gölüyle karşılaştı ve kızlarının parçalanarak tanınmayacak gelen yüzünü gördü.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2021 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2021 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Düğün arifesindeki genç kızın cansız bedeni bulundu! Tam 83 kez...

Dikkat! Bu haberdeki bazı ifadeler rahatsızlık verici olabilir! Düğün arifesinde 26 yaşındaki gelin adayının cesedini gördü, ortaya çıkan detaylar bir şehri sarstı.

Tüm akrabalar ve tanıdıklar düğünü bekliyordu, birkaç gün kala genç kadının cesedi yatak odasında yarı çıplak bulununca şok dalgası şehrin tümünü sardı.

Rusya'da 26 yaşındaki Marina Pankratova ile nişanlısı turizm acentası sahibi Alexander Voronin düğünleri için geri sayıma geçmişti, genç kadın gelinliğini bile almıştı.

Nişanlı çift, Moskova'daki bir dairede birlikte yaşamaya başlamıştı. Bir sabah Alexander Voronin'in annesi eve geldiğinde hayal bile edemeyeceği bir vahşetle karşılaştı.

26 yaşındaki Marina Pankratova'nın vücudu onlarca yerinden bıçaklanmıştı, ev kan gölüne dönmüştü. Yarı çıplak haldeki genç kadının gövdesi ve başı yaralarla kaplıydı.

Adli Tıp'taki ilk incelemede saatler süren işkencede gelin adayının Voronin tarafından yumruklanıp tekmelendiği belirlendi, tüyler ürperten olay Rusya gündemine yerleşti.

DETAYLAR KAN DONDURDU

Babası Rus gizli istihbarat servisi KGB'nin eski çalışanı olan Alexander Voronin nişanlısını öldürdükten sonra kaçtı ancak koronavirüs tedbirleri nedeniyle fazla uzaklaşamadı.

Polisin peşine düştüğü katil babası Nikolay'ın devreye girmesiyle Moskova'daki bir parkta teslim oldu. Temmuz 2020'de yakalanan Voronin'in mahkemesinde verilen detaylar ise kan dondurdu

Savcılık dosyasına göre, 26 yaşındaki Marina'nın yüzü tanınmayacak hale gelmişti ve bilinmeyen bir cisimle vurulan kafatasında ise çatlak meydana gelmişti.

Mahkemeye sunulan kanıtlar katilin genç kadının kafasına baltayla vurduğunu gösterdi, cesette 83 darbe tespit edilen cinayetin ayrıntıları Rusya'nın buz kesmesine yol açtı.

Cinayeti soruşturan dedektifler, katilin eski kız arkadaşlarına ulaştığında Voronin'in hayatına giren tüm kadınları dövdüğü ve işkence yaptığı ortaya çıktı.

Bir kadının ellerini bağlayan cani, çocuğunu pencereden aşağı atmakla tehdit etti. Dahası izletilen güvenlik kamerası kayıtlarında katilin evlerine yürürken kadını dövdüğü görüldü.

Alexander Voronin mahkemede "Hiçbir şey hatırlamıyorum" ifadesini kullandı, davaya bakan hakim katile 14,5 yıl hapis cezası verildiğini açıkladı.

Marina'nın arkadaşlarından biri, Rus medyasına genç kadının Voronin'den gördüğü şiddet nedeniyle polise şikayetçi olduğunu ancak daha sonra şikayetini geri çekerek evlenmeye karar verdiklerini aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.