Hava Durumu

Düğün konvoyunu durdurdu! Para isteyince fena halde darp edildi

İstanbul Ümraniye'de bir şahıs, iddiaya göre yolda ilerleyen düğün konvoyunun önünü keserek para istedi. Yollarının kesilmesine sinirlenen konvoydaki bir grup, araçlarından inerek para isteyen şahsı darbetti. Yaşananlar olayı gören bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2021 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2021 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Düğün konvoyunu durdurdu! Para isteyince fena halde darp edildi

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bir şahıs, yolda ilerleyen düğün konvoyunun önünü keserek para istedi. Yollarının kesilmesine sinirlenen konvoydaki grup tarafından darbedilen şahıs, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Ümraniye Küçüksu Caddesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, bir şahıs para istemek için yolda ilerleyen bir düğün konvoyunun önünü kesti. Yollarının kesilmesine sinirlenen düğün konvoyundaki şahıslardan bazılar araçlardan inerek para isteyen şahsa yumruklar savurmaya başladı.

Grubun arasında dayak yiyen şahıs, etraftaki bazı kişilerin de yaşanan arbedeyi ayırmaya çalışmasıyla kurtuldu. Konvoydaki grup daha sonra araçlarına binerek uzaklaştı. Olayın ardından konvoyun önünü kesen şahıs, yolun kenarına doğru ilerlerken yaşanan kavga anı bir vatandaş kamerasına yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.