Hava Durumu

Dündar'dan fedakar geline tam destek!

Azime Sırıken, yüksek tansiyon hastası ve rahatsızlığından dolayı bir böbrekle hayatını sürdürmeye çalışıyor. Ancak, onun hayatındaki tek zorluk bu da değil. Azime hanım,  aynı zamanda 15 yıldır geçirdiği felç nedeniyle yatalak olan eşi ve kalp yetmezliği nedeniyle ciddi sağlık sorunu olan ve daha yeni yoğun bakımdan çıkan kayınvalidesine de bakıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2020 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2020 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dündar'dan fedakar geline tam destek!

Örnek sosyal belediyecilik anlayışı ile her haneyi ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hasta yatağı ve diğer ihtiyaçlarını gönderdiği Sırıken ailesinin cefakar ve fedakar gelini Azime Sırıken'ı ziyaret ederek maddi ve manevi destekte bulundu.

Hüdavendigar Mahallesi'nde oturan 1941 doğumlu Nazım Sırıken, eşi 1950 doğumlu Azime Sırıken ve annesi 1928 doğumlu Emine Sırıken son 15 yıldır yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle zor günler yaşıyor. Önce 15 yıl önce Nazım Sırıken, damar tıkanıklığı nedeniyle felç geçirerek yatalak oldu. Ardından annesi kalp yetmezliği nedeniyle yüzde 60 engelli raporu aldı. Ancak talihsizlikler bunlarla da bitmedi. Hem yatalak eşine hem de kalp yetmezliği nedeniyle ciddi sorun yaşayan ve daha bir hafta önce yoğun bakımdan çıkan kayınvalidesine bakan Azime Sırıken, yüksek tansiyon nedeniyle bir böbreğini kaybetti. Ancak Azime Hanım tüm zorluklara rağmen yılmadı ve hem eşine, hem kayınvalidesine hem de kendine bakmayı sürdürdü.

Osmangazi Belediyesi'nin örnek çalışmalarından olan Belediyem Benimle ekiplerinin tespitinin ardından Başkan Mustafa Dündar, hemen Sırıken ailesinin hasta yatağı, hasta malzemeleri, diğer ihtiyaçlarını gönderdi.

Sırıken ailesini yalnız bırakmayan Başkan Mustafa Dündar, bu kez de yanına muhtar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez'i alarak önce pazar alışverişi yaptı ve yanına aldığı diğer gıda malzemeleri ile evlerini ziyaret etti.

Cefakar ve fedakar Azime Hanım'a moral veren başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin tüm imkanları ile her zaman her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.