Hava Durumu

Dünya dehşete düştü! Evlilik teklifini reddedince kiralık katil tuttu!

Tabanca ve tüfeklerle paylaşımlar, lüks içinde bir yaşam... Reddedilmeye alışkın olmayan ve zengin ailesinin gücüne güvenen zanlı, evlilik teklifi kabul edilmeyince çılgına döndü. Sonrasında olanlar ise tek kelimeyke korkunç.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2021 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2021 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dünya dehşete düştü! Evlilik teklifini reddedince kiralık katil tuttu!

Dünya bu cinayetle dehşete düştü... 26 yaşındaki Mayra Zülfikar, bir hafta önce boynundan ve omzundan vurulmuş halde, evinde bir kan gölünün içerisinde yatarken ölü bulundu.

Polisler şimdi genç kadının zengin şüpheliler 28 yaşındaki Saad Butt ve 26 yaşındaki Zahir Jadoon'un tekliflerine karşı çıkmasının ardından anlaştıkları kiralık katil tarafından infaz edildiğine inanıyor.

TEHDİT EDİLİYORDU 

BBC tarafından elde edilen yasal belgelere göre, Londra'dan hukuk eğitimi almış olan Mahira Zülfikar, onunla evlenmek isteyen iki adam tarafından tehdit ediliyordu.

Ülke çapında başlatılan insan avının ardından Butt, Cuma günü yetkililere teslim olurken, Jadoon'un nerede olduğu henüz bilinmiyor. Bir polis kaynağı The Times'a "Bu soğukkanlı bir cinayet ama sanıklardan hiçbiri olay mahallinde yoktu" dedi.

"Jadoon İslamabad'daydı ve Saad Lahor'daki evindeydi. Güvenlik kameraları bu bilgileri doğruluyor. Polis, sanıkların bir katil tutup tutmadığını araştırıyor."

Kadınlara yönelik şiddetin, silah ve uyuşturucunun yaygın olduğu, politikacıların, iş adamlarının ve güçlü isimlerinin çocukları ailelerinin zenginliği ve gücü altında korunuyor.

Mayra, öldürülmeden sadece günler önce polise, ilişkisi olduğuna inanılan Jadoon'un kendisini silah zoruyla kaçırdığını ve onu öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.

26 yaşındaki şüphelinin sosyal medya paylaşımları, kendisini tabanca ve tüfeklerle gururla poz verdiğini gösteriyor. Ayrıca bir dizi gönderide intikamdan sık sık bahsettiği dikkat çekiyor.

TECAVÜZ ETMEYE ÇALIŞTI 

Mayra ayrıca Jadoon'un arkadaşı ve rakibi Butt'ı kendisine tecavüz etmeye teşebbüs etmekle suçlamıştı.

Polis raporuna göre, Zülfikar'ın amcası Muhammad Nazeer'in, Londra'daki babasından öldürüldüğünü söyleyen bir telefon gördükten sonra cesedini buldu.

"KORKUNÇ SONUÇLAR..." 

Nazeer ayrıca, Zülfikar'ın kendisine evlilik teklifini reddetmesinin ardından iki erkek arkadaşıyla bir anlaşmazlığa düştüğünü ve onu "korkunç sonuçlarla" tehdit ettiklerini söylediğini söyledi.

Punjab Polisi operasyon sorumlusu Seyyed Ali, Dawn gazetesine yaptığı açıklamada, adli tıp uzmanlarının olay yerini ziyaret ettiğini ve kordon altına aldığını söyledi.

TELEFONU CESEDİNİN YANINDA BULUNDU 

"Ayrıca iki şüphelinin peşindeyiz ve daha sonraki bir aşamada daha fazla ayrıntı paylaşacağız" ifadelerini kullanan operasyon sorumlusu, Zülfikar'ın telefonunun cansız beeninin yakınında bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Telefon üzerinde inceleme başlatılığı ve güvenlik kamerası görüntülerinin de incelendiği açıklandı.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.