Hava Durumu

'Dünya Erdoğan'ı durdurmaya çalışıyor'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, en son Kudüs olayında gördünüz, İslam İşbirliği Teşkilatı dahil bütün teşkilatları toplayabilen, Birleşmiş Milletler'den dünya için önemli kararlar aldırabilen bir lider haline gelince dünya onu durdurmaya çalışıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Dünya Erdoğan'ı durdurmaya çalışıyor'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sarıkamış Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen programda partililerle bir araya gelerek 24 Haziran genel seçimlerinde verdikleri desteklerden ötürü ilçe halkına teşekkür etti. Kars'ta kendilerini en yüksek oyla destek veren ilçenin Sarıkamış olduğuna işaret eden Arslan, "2011'de ben bir söz verdim, dedim ki, 'Sarıkamış en yüksek oyla AK Parti'yi, bizi destekliyorsa bizim için Sarıkamış öncelikli ilçemiz olacak.' Sarıkamış bugün de yarın da böyle olacak. Sarıkamış yaklaşık 20 bin geçerli olan oyunun 12 binin reisine, AK Parti'ye veriyor bunun için Sarıkamış'a müteşekkiriz" dedi.

İÇİMİZDEKİ HAİNLER DE BOŞ DURMUYORLAR

"Her seçim, neden 'bu seçim çok önemli' diyoruz? Türkiye büyüyor, güçleniyor, 16 yıldır sizlerin sayenizde hep ileriye yürüyor" diyen Arslan, "Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözü, dünyada daha fazla geçerli hale geliyor. Onun sözü daha fazla geçerli hale gelip, o çok daha güçlü hale gelip, dünyadaki mazlumlara ve mağdurlara hamilik yapıp, 'dünya beşten büyüktür' demesi yetmez. Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, en son Kudüs olayında gördünüz, İslam İşbirliği Teşkilatı dahil bütün teşkilatları toplayabilen, Birleşmiş Milletler'den dünya için önemli kararlar aldırabilen bir lider haline gelince dünya onu durdurmaya çalışıyor. Biz büyüdükçe, güçlendikçe, dış güçler de bizi istemeyenler de içimizdeki hainler de boş durmuyorlar, onların oyunları da büyüyor. İşte onların oyunları büyüdükçe bir sonraki seçim önemli hale geliyor, onun için 24 Haziran seçimleri çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.