Hava Durumu

Dünya onu konuşuyor! Beyaz Saray'a böyle geldi...

14 Temmuz Çarşamba günü, Beyaz Saray için alışılmadık bir gündü. ABD Başkanı Joe Biden ve ABD Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci de görüşen ünlü isim, basın sekreteri Jen Psaki ile gazetecilerin karşısına çıktı. Dünya, Chanel imzalı mini etekli takımı ve yüksek topuklu ayakkabılarıyla dikkat çeken ismin mesajına kilitlendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2021 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2021 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dünya onu konuşuyor! Beyaz Saray'a böyle geldi...

Beyaz Saray'da dün alışılmadık bir gün yaşandı. Çarşamba günü Z kuşağının süperstarı olaran kabul edilen Olivia Rodrigo, ABD Başkanı Biden ve Dr. Fauci ile görüştü, basın sekreteri Jen Psaki ile birlikte basının karşısına çıktı.

18 yaşındaki Olivia, mini etek ve uyumlu bir ceketle tamamlanan pembe ekoseli Chanel takım elbiseyle Batı Kanadı'na gelirken görüntülendi. Olivia, kısa bir süre sonra Beyaz Saray brifing odasında podyuma çıkması için çağrıldı.

Başkan ve bulaşıcı hastalık uzmanı Dr. Fauci ile görüşmeden önce basın mensuplarını gülümseyerek selamlayan TikTok yıldızı, Clueless filminden esinlenmiş takımını, Giuseppe Zanotti imzalı yüksek topuklu ayakkabılarla kombinlemişti.

Olivia Rodrigo, yanında küçük siyah bir çanta da taşıdı: Beyaz Saray'ın mesajını milyonlarca takipçisiyle paylaşabilmesi için toplantıda şüphesiz önemli bir rol oynayacak cep telefonu da muhtemelen çantasındaydı.

Beyaz Saray'ın, ülke genelinde artan koronavirüs vakalarına karşı, gençler arasında aşılanmayı teşvik etmek üzere 18 yaşındaki yıldız Olivia'yı kullandı.

TikTok, Twitter ve Instagram'da 25 milyon gibi yüklü bir takipçi kitlesine sahip olan Olivia, bu yılın başlarında yayınladığı Sour adlı albümünle büyük başarı yakalamıştı.

Olivia Rodrigo, "Öncelikle, koronavirüs aşılarının önemi hakkındaki mesajın yayılmasına yardımcı olmak için bugün burada olmaktan onur ve gurur duyduğumu söylemek istiyorum" dedi.

"Başkan Biden ve Dr. Fauci'nin yaptıklarına hayranlık duyuyorum ve bu önemli girişimi destekleyerek onlara yardım etmekten mutluluk duyuyorum." diyerek sözlerini sürdüren Olivia şöyle dedi:

"Arkadaşlar ve aile üyeleriyle sohbet etmek, tüm toplulukları aşı olmaya ve aşı merkezine gitmeye teşvik etmek önemlidir. Bunu kaç aşı alanımız olduğu ve ne kadar kolay bulabileceğiniz göz önüne alındığında, her zamankinden daha kolay yapabilirsiniz."

"Bugün beni ağırladığınız için teşekkür ederim Jen ve bu önemli mesajı paylaşmaya yardım ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim, çok minnettarım."

Podyuma çıktıktan kısa bir süre sonra, Olivia'nın gençleri aşı olmaya çağırdığı bir video, Başkan'ın resmi Instagram hesabında yayınlandı ve klip, popstarın doğaçlama brifingi sırasında yaptığı birçok noktayı yineledi.

"Genç ve sağlıklı olmanızın bir önemi yok, aşı yaptırmak kendinizi, arkadaşlarınızı ve ailenizi korumakla ilgili" dedi ve ekledi: "Haydi aşı olalım!"

Beyaz Saray'a gelmeden önce Olivia, sosyal medya paylaşımında toplantısını hevesle tanıttı ve Instagram hikayelerinde Başkan'ın bir gönderisini yeniden paylaştı.

Yorumunun viral hale gelmesinden kısa bir süre sonra Beyaz Saray, Olivia'nın Biden ve Fauci ile görüşmeye davet edildiğini doğruladı ve şarkıcının "gençlerin aşı olmanın önemi hakkında videolar çekeceğini ve gençlerin aşı olmayla ilgili önemli sorularına yanıt vereceğini" açıkladı.

Biden, Çarşamba sabahı Twitter hesabından popstarın ziyaretini bir kez daha övdü ve aşıların önemini vurgulayarak şunları yazdı: 'Olivia Rodrigo bugün Beyaz Saray'a uğrayarak gençlere açık bir mesaj veriyor: Aşı olun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.