Hava Durumu

Dünya starlarının güzellik sırları!

Dünyaca ünlü starların güzelliklerini aslında doğal ürünlere borçlu olduğunu biliyor muydunuz? Yüzüne vazelin kullanan da var saçı için zeytinyağı tercih eden de var. Pürüzsüz cildi, canlı saçları ve yaşlanmayan tenleri ile dikkat çeken Emma Stone, Beyonce, Kylie Jenner ve Jennifer Aniston'un güzellik sırlarını bir araya getirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2021 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2021 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dünya starlarının güzellik sırları!

Emma Stone, Beyonce, Kylie Jenner ve Jennifer Aniston gibi dünyaca ünlü isimlerin güzellik sırrı merak ediliyor. Bakımlı, sağlıklı ve güzel cildiyle göz kamaştıran ünlü isimler cilt için ne kullanıyor? Gelin birlikte bakalım...

Beyonce'nin sırrı cildi nemlendirmek

Son dönemde Grammy Ödülleri ile kendinden sık söz ettiren Beyonce'nin en önemli güzellik sırrı cildini nemlendirmesi.

Emma Stone

Güzel yüzü ile dikkat çeken Emma Ston'un güzellik sırrı ise doğal yağlar. Alerjik bir cilde sahip olan Emma Stone cildi için her ürünü kullanamıyor. Genelde cilt için zeytinyağı, üzüm çekirdeği yağı gibi doğal ürünleri kullanmayı tercih ediyor.

Jennifer Aniston

Hiç yaşlanmayan ünlüler arasında yer alan Jennifer Aniston'un güzellik sırrı göz çevresine her akşam az miktarda uyguladığı vazelin.

Kylie Jenner

Kylie Jenner da zeytinyağının bir fanı olduğunu ve duş sonrasında cildini nemlendirmek için sıklıkla kullandığını söylüyor. Jenner duş rutinini şöyle anlatıyor: Saçı için şampuan ve saç kremi, doğal süngerle vücudundaki ölü derileri temizleme ve ardından zeytinyağı gibi organik yağlarla tüm vücudu yağlamak.

Kate Hudson

Güzelliği için suyu tercih edenlerin başında Kate Hudson geliyor. Güzel oyuncu, yüzündeki şişkinliği azaltmak, kızarıklığı gidermek ve gözenekleri sıkılaştırmak için yüzünü buzlu su dolu bir kaba daldırarak birkaç saniye bekliyor.

Kate Middleton

Doğallığı ve güzelliği ile dikkat çeken Kate Middleton bakım için arı zehri ve kuşburnu yağı kullanıyor. Ayrıca makyaj konusunda da hassas olan Kate Middleton, az fondöten kullanmayı tercih ediyor.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.