Hava Durumu

Dünyaca ünlü YouTuber'ın Spotify hesabı, Ferdi Tayfur sevdalısı tarafından ele geçirildi!

YouTube hesabında 12 milyona yakın takipçisi bulunan dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat'ın Spotify hesabı çalındı ve çalma listeleri Ferdi Tayfur şarkılarıyla dolduruldu. Ünlü isim Ferdi Tayfur şarkılarını beğenmezken, Türk kullanıcılar şarkıların arkasında duran paylaşımlarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2020 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2020 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dünyaca ünlü YouTuber'ın Spotify hesabı, Ferdi Tayfur sevdalısı tarafından ele geçirildi!

Spotify hesabının çalındığını Twitter hesabı üzerinden duyuran Casey Neistat, içerisinde Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, Nadide Sultan, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu gibi pek çok ünlü ismin olduğu çalma listesinin bir ekran görüntüsünü de paylaşarak tepki gösterdi.

Ferdi Tayfur'u beğenmedi

Webtekno'da yer alan habere göre Neistat Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hey Spotify yardım et! Eminim ki birisi benim hesabımı çaldı. Tüm çalma listelerim ve her şey gitti. Ayrıca (hesabımı ele geçiren kişinin müzik zevkine laf etmek istemiyorum) bu normalde dinlediğim müzik türü değil."

hey @SpotifyUSA HELP! pretty sure someone stole my account. all my playlists and everything are gone. also (i say this with no disrespect to musical tastes of the person who hijacked my account) this is not the kind of music i typically listen to. pic.twitter.com/TZmz5A4NKv

-- Casey Neistat (@Casey) January 17, 2020

Türk kullanıcılar Tayfur ve Gürses'i övdü

Türk kullanıcılar paylaşım sonrasında Casey Neistat'ın gönderisinin altına Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses'i öven yorumlarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.