Hava Durumu

Dünyayı sarsan anlar! Koronavirüs açıklaması yaparken öksürük krizine girdi!

Türkiye'ye sıçradığı açıklanan koronavirüs, tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. İran, Avrupa ve ABD gibi birçok yerde siyasetçileri de etkisi altına alan virüsle ilgili açıklama yapan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, basın toplantısı sırasında öksürük krizine girdi. Öksürük, virüsün başlıca belirtileri arasında yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2020 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2020 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dünyayı sarsan anlar! Koronavirüs açıklaması yaparken öksürük krizine girdi!

Çin'de ortaya çıkan ve 5 bine yakın insanın hayatını kaybetmesin yol açan son olarak Türkiye'de de görülen koronavirüs dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın ölümcül virüse yakalandığı iddiaları gündemdeki sıcaklığını korurken son olarak Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in son görüntüsü tedirgin etti.

VUCIC'IN ZOR ANLARI

Son olarak Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in koronavirüs ile ilgili açıklamalar yaptığı bir toplantıda yaşadığı zor anlar gündeme oturdu. Vucic'in soruları yanıtlarken sert bir şekilde öksürdüğü gözlerden kaçmadı. Öksürük, virüsün başlıca belirtileri arasında yer alıyor.

Binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan Koronavirüs salgını tüm dünyayı tehdit ediyor.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in koronavirüs açıklaması yaparken öksürük krizine girmesi dikkat çekti. pic.twitter.com/N9rkVJGMM1

-- Biz10 TV (@Biz10TV) March 12, 2020
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.