Hava Durumu

Ebru Şahin'in şöhreti ülke sınırlarını aştı!

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'de Akın Akınözü ile başrolleri paylaşan oyuncu Ebru Şahin, Google Trends verilerine göre dünya genelinde son 1 yıl içerisinde en çok aranan Türk oyuncu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2021 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2021 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ebru Şahin'in şöhreti ülke sınırlarını aştı!

Son yıllarda oyunculuk kariyeri ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ebru Şahin, Google Trends verilerine göre dünya genelinde son 1 yıl içerisinde en çok aranan Türk oyuncu oldu.

Snob Magazin'in haberine göre; Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin, Google Trends verilerine göre dünya genelinde son 1 yıl içerisinde toplam 60 ülkede aratıldı.

Bulgaristan'dan Suriye'ye, Arjantin'den Meksika'ya ve Cezayir'den Kanada'ya kadar yüzbinlerce kullanıcı, son 1 yıl içerisinde Ebru Şahin ismini Google'da defalarca arattı.

Ebru Şahin, "Ödüller alıyorsunuz. Projeleriniz çok izleniyor. Reklamlarda karşımıza çıkıyor, dergi kapaklarını süslüyorsunuz. Bu kadarını hayal eder miydiniz?" sorusuna, şöyle yanıt verdi:

İnsan zaten hep hayal eder, ben de küçüklüğümden beri oyuncu olmayı hayal ediyordum.

Ama bazen çok zorlayıcı olsa da fazla otokontrollü olduğumdan şu anki sevgi ve manevi kazanımlarımı hayal etmiştim diyemem.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.