Hava Durumu

Ebru Şahin'le ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı!

Hercai'nin Reyyan'ı olarak ünlenen Ebru Şahin ile ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Ebru Polat, genç oyuncunun klibinde rol aldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2021 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2021 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ebru Şahin'le ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı!

Ekranların genç ve güzel oyuncularından Ebru Şahin ile ilgili şaşırtan bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Akın Akınözü ile başrollerini paylaştığı Hercai dizisi ile başarıyı yakalayan Ebru Şahin sevilen dizide canlandırdığı Reyyan karakteriyle büyük bir hayran kitlesi yakalamıştı.

Ünü ülke sınırlarını aşan genç oyuncu şimdilerde Atv ekranlarında yayına başlayacak olan Destan dizisinde Akkız karakteri ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oyunculuktaki başarısı kadar aşk hayatı ile de gündemden düşmeyen Ebru Şahin, sevgilisi ünlü basketbolcu Cedi Osman'dan yakın bir zamanda evlilik teklifi alarak magazin haberlerine konu olmuştu.

27 yaşındaki Ebru Şahin ile ilgili bilinmeyen ve duyanların çok şaşıracağı bir gerçek gün yüzüne çıktı. Ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Ebru Şahin'in yıllar önce şarkıcı Ebru Polat'ın bir klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Bu bilgiyi Ebru Polat, konuk olduğu 2.Sayfa programında dile getirdi ve Ebru Şahin'in 6 yıl önce 'Babamın Emanetiyim' adlı şarkısının klibinde rol aldığını söyledi.

Ebru Polat "Katalogdan gördüm, çok beğendim. Hiç değişmedi. Çok ışığı olan bir kız. Ebru çok güzel görünüyordu, 'Gelinlik çok yakışır' dedim. Çok saf, masum bir şarkıydı. Çok güzel çok tatlı bir kız..." açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.