Hava Durumu

Ebru Şallı'dan dikkat çeken paylaşım: Kıyamet kopsa da...

Geçen aylarda oğlu Pars'ı lenfoma kanseri nedeniyle kaybeden Ebru Şallı, yavaş yavaş normal hayata dönmeye çalışıyor. Eşi ve oğlu ile birlikte Bodrum'da bir süredir tatilde olan Şallı, Instagram hesabından sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ebru Şallı'dan dikkat çeken paylaşım: Kıyamet kopsa da...

Geçen nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, büyük üzüntü yaşamış ve dış dünyayla bağlarını koparmıştı. Eşi ile birlikte Bodrum'da moral tatili yapıp normal hayata dönmeye çalışan Şallı, bu aralar sık sık eşiyle aşk paylaşımları yapıyor.

Şallı, Uğur Akkuş'u öperken çektiği bu kareyi Instagram hesabının story kısmından paylaştı Ardından Şallı'dan bir paylaşım daha geldi.

Paylaşımına yazdığı not dikkatlerden kaçmadı. Ebru Şallı, bu paylaşımın altına "Kıyamet kopsa da elinizdeki fidanı dikin, vazgeçmeyin. (Hz. Muhammed)" yazdı.

Ebru Şallı, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflara gelen tepkiler üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

"Ben kötü bir şey yapmıyorum ki. Eşimin doğum gününü kutluyorum. Yanımızda çocuklarımız da var. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Dünyanın en büyük acısını son nefesime kadar yaşayacağım. Kimse içimdeki acıyı, fırtınayı bilemez. Ve dindiremez. Bunu kafalarına soksunlar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.