Hava Durumu

Edebiyat Atölyesi Dergisi 5. sayısıyla raflardaki yerini aldı

Üç aylık Edebiyat Atölyesi Dergisi'nin 5. sayısı yayımlandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2021 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2021 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Edebiyat Atölyesi Dergisi 5. sayısıyla raflardaki yerini aldı

Edebiyat Atölyesi Dergisi 5. sayısıyla raflardaki yerini aldı. Dergi, 1. Yıl Özel Sayısı'nda iki dosyayla okurlarının karşısına çıkıyor. Derginin okurları için hazırladığı dosyalardan ilki 'Yazarlar eserlerini nasıl yazıyorlar?' diğeri ise 'Tarihi romanlardan örneklerle Kurtuluş Savaşı Edebiyatı.'

Edebiyat Atölyesi Dergisi'nin 5. sayısında yer alan isimler şöyle:

Ahmet Ümit, Şükrü Erbaş, Haydar Ergülen, Burhan Sönmez, Altay Öktem, Mahir Ünsal Eriş, Seray Şahiner, Ahmet Büke, Fadime Uslu, Tuna Kiremitçi, Rıza Kıraç, Barış İnce, Hakan Akdoğan, Mevsim Yenice, Yaşar Seyman, Elif Akkaya, Gökhan Horzum, Ali Deniz Uslu, Mustafa K. Erdemol, Nisan Erdem, Zafer Köse, Doğuş Sarpkaya, Özge Doğar, Mehmet Özçataloğlu, Hülya Soyşekerci, Şebnem Barık Özköroğlu.

80 sayfalık derginin 30 sayfası dışarıdan gelen yazılara ayrılıyor ve o yazıların altında Fadime Uslu, Barış İnce ve Altay Öktem değerlendirmeleri yer alıyor. Yayın Yönetmenliğini Barış İnce'nin yaptığı dergide; öykü, roman, senaryo ve şiire dair bilgiler yer alıyor.

Dergiye abone olmak isteyenler ve abonelik imkânlarından yararlanmak isteyenler, gerekli bilgilere https://www.yeganekitap.com/ adresinden ulaşabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.