Hava Durumu

Ekonominin kalbi Uludağ'da atacak!

Capital, Ekonomist ve StartUp dergileri tarafından 2012 yılından bu yana düzenlenen Türkiye'nin ve Avrasya Bölgesi'nin en önemli iş ve ekonomi dünyası etkinliklerinden Uludağ Ekonomi Zirvesi, 24-25 Kasım tarihlerinde hibrit (fiziksel ve online) olarak gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2021 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2021 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ekonominin kalbi Uludağ'da atacak!

İlk gün Zirve'nin açılış konuşmasını T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan yapacak. T.C. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Zirve'ye ilk gün konuşmacı olarak katılacak. Zirve'nin ikinci gününde ise açılış, T.C. Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un konuşmasıyla gerçekleşecek. Zirve'nin kapanış konuşmasını T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yapacak.

CANLI İZLENEBİLECEK

11. kez düzenlenen Zirve, http://www.uludagekonomizirvesi.org adresinden canlı olarak izlenebilecek. Hibrit olarak 24-25 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve ana teması "Sürdürülebilirlik ve Gelecek" olarak belirlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin programı açıklandı. Zirve yine sanayiden ticarete, üretimden perakendeye, finanstan teknolojiye, dijital dönüşümden sürdürülebilirliğe kadar pek çok sektörün nabzını tutacak.

PANEL KONU BAŞLIKLARI

Birbirinden değerli konuşmacıların, uzman ekonomist ve fikir önderlerinin bir araya geleceği Zirve'de bu yıl "2022 Hedef ve Stratejileri", "Sürdürülebilirlik", "Dijitalleşmenin Getireceği Yenilikler", "Dijital Çağda CEO'nun Değişen Rolü", "Geleceği Dönüştüren Teknolojiler", "Amaç Odaklılık: Geleceğin Gençlerini Yetiştirmek", "Bankacılığın Geleceği", "Globalde Büyüyenler", "İşte Daha Fazla Kadın ve Eşitlik", "Döngüsel Ekonomi: Geleceği Boşa Harcama", "Global Ekonomi: Daha İyi Bir Gelecek Mümkün mü?", "Geleceğin Unicorn'larını Yaratmak" gibi konu başlıklarında paneller yer alacak.

KATILACAK İSİMLER

Zirve'ye bu yıl katılacak yabancı konuşmacılar arasında Oxford Üniversitesi Küreselleşme ve Kalkınma Profesörü Ian Golding, Ellen MacArtur Vakfı eski CEO'su Jamie Buttwerworth, London Business School Ekonomi Profesörü Linda Yueh, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, Dünya Gıda Programı Türkiye Direktörü ve Temsilcisi Nils Grede, Furhat Robotics Kurucusu & CEO'su Preben Wik, Columbia Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Jeffrey Sachs ve Columbia Üniversitesi Ekonomi Profesörü Prof. Dr. Xavier Sala-i Martin gibi isimler yer alıyor. Türkiye ekonomisine yön veren şirketler ve yöneticiler de zirvede yerini alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.