Hava Durumu

Elatek Kauçuk, Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından kurumların rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak, kurumsallaşma düzeyini artırmak ve sürdürülebilir rekabetçi bir güce sahip olmalarını sağlamak amacıyla 1998 yılından itibaren yürütülen Ulusal Kalite Hareketi'ne yeni kurumlar katılmaya devam ediyor.EFQM Model'ini esas alan Ulusal Kalite Hareketi'ne her geçen gün yeni kurumlar katılarak "Kalite yolculuğunda biz de varız" diyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2021 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Elatek Kauçuk, Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı

Bursa'nın iş dünyasının önemli firmalarından Elatek Kauçuk, mükemmelliğin temel kavramlarını benimseme konusundaki kararlılıklarının göstergesi olarak Ulusal Kalite Hareketi çalışmalarına başlamak için ilk adımı attı.Elatek Kauçuk fabrika binasındaçalışanlarının ve KalDer yöneticilerinin katılımı ile imza töreni düzenlendi.

KalDer Bursa Şubesi ileElatek Kauçukarasında düzenlenen "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi" imza törenine;Elatek Kauçuk Genel Müdür Yardımları Çiğdem Değirmencioğlu, Yakup Değirmencioğlu, KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi, KalDer Bursa Genel Sekreteri Aykan Kurkur ve Bursa Kalite Ödül Yöneticisi Ebru Yalçın Gürük katıldı.

Sürdürülebilir İş ve Yaşam Kalitesi Hedefi

Törende konuşan Emin Direkçi; "Ulusal Kalite Hareketi ile Toplam Kalite Yönetimi ve Mükemmellik anlayışının ülkemiz genelinde yaygınlaşmasını amaçlıyoruz. Her ölçekten ve sektörden kurum bu çalışmalara katılabilir. Ülkemizde sürdürülebilir iş ve yaşam kalitesine yön gösteren, dönüşüme liderlik eden bir Sivil Toplum Kuruluşu olma hedefimizle kurumlarımıza mükemmellik yolculuğunda eşlik ediyoruz. Elatek Kauçuk'uadım attıkları bu önemli yolculuk içintebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Çiğdem Değirmencioğlu kalite yolculuklarına yönelik amaç ve hedeflerini katılımcılar ile paylaştı. Daha iyi hizmet için kalite çalışmalarına her zaman önem verdiklerini, kurumsallaşma konusunda sürdürülebilir gelişim yolculuklarında oldukça heyecanlı olduklarını aktardı.

Elatek Kauçukyönetim ekibi, hazırlanan tabloya imza atarak EFQM mükemmellik modeli çalışmaları kapsamında Ulusal Kalite Hareketi'ne katılma kararlılıklarını somutlaştırdılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.