Hava Durumu

Emina Jahovic'dan flaş açıklama! Evliliğim benim yüzümden bitmedi

Mustafa Sandal'la aldıkları boşanma kararı hakkında ilk kez konuşan Emina Jahovic, "Evlilik benim yüzümden bitti gibi gösterdiler ama nedeni ben değilim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emina Jahovic'dan flaş açıklama! Evliliğim benim yüzümden bitmedi

2008 yılında evlendiği Mustafa Sandal'dan boşanmak üzere olan Emina Jahovic sessizliğini bozdu. Önceki gün konser için Belgrad'a gitmeden önce havalimanında görüntülenen güzel şarkıcı, "İki oğlum var. Bu yüzden artık çalışmak ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak zorundayım" dedi.

Emina Jahovic, "Türk vatandaşı kimliği taşıyorum. Hayatımı İstanbul'da sürdüreceğim" diyerek de memleketi Sırbistan'a taşınacağı iddiasını yalanladı. "İlk ve son kez konuşuyorum" diyerek açıklamalarını sürdüren güzel şarkıcı, şunları söyledi:

"Boşanmamıza az kaldı. Barışma söz konusu değil. Beni hep haksız gösterdiler. Haklı olduğum halde bana iftiralar atıldı. Evlilik benim yüzümden bitti gibi gösterdiler ama nedeni ben değilim. Ben Boşnak bir kadınım ve Müslüman biriyim. Konuşulan ve yazılanların hiç biri doğru değil. Bitme nedenine gelirsek bunu söylemek istemiyorum; çünkü bu çok özel bir konu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.