Hava Durumu

Emine Örnek Ata'sını fikir ve Felsefe İle andı

Emine Örnek Eğitim Kurumları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bedenen aramızdan ayrılışının yıl dönümü olan 10 Kasım'ı matem günü olarak kabul etmediğini açıklayarak, onun fikirlerini ve felsefesini gençlere aktaracak çeşitli etkinlikler düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2021 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2021 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emine Örnek Ata'sını  fikir ve Felsefe İle andı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün bedenen aramızdan ayrılışının yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Emine Örnek Eğitim Kurumları'nda da yad edildi. Emine Örnek Eğitim Kurumları yönetimi 10 Kasım gününü matem günü olmasını redderek, Atatürk'ün fikirlerini ve felsefesini yeni nesillere aktaracak etkinlikler gerçekleştirildi. Okul bahçesinde düzenlenen anma töreninin ardından Atatürk devrimciliği, çağdaşlığı ve bu millet için yaptığı fedakarlığı anlatan genler, Ata'sına özlemini şiirlerle dile getirdi.

ÖZLEMLE ANDILAR

Programın ikinci bölümde ise lise öğrencilerinin hazırladığı "83 Yıllık Özlem" adlı kısa filmin gösterimi yapıldı. Devamında öğrencilerin "Herkes Sevdiğinden Bir İz Taşır" adlı Atatürk'ü canlandırdıkları görseller ile "Özel Emine Örnek Koleji ve Fen Lisesi Öğrencileri Atatürk'ü Sorduk" başlıklı videolar sergilendi. Atatürk'ün mücadele azminin, gençlere yüklediği sorumlulukların ve gösterdiği hedeflerin vurgulandığı etkinlikte Emine Örnek Eğitim Kurumu öğrenci ve öğretmenleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yılında özlemle andılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.