Hava Durumu

Emine Örnek Okulları'nda açık hava dersleri başladı

2020 LGS'de ve YKS'de  büyük başarı yakalayan Emine Örnek Okulları, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılına açık hava dersleriyle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2020 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2020 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emine Örnek Okulları'nda açık hava dersleri başladı

Emine Örnek Okulları 2020-2021 eğitim-öğretim yılına  tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak anaokulları, 8 ve 12.sınıf öğrencileriyle   yüz yüze eğitimle başladı. Diğer sınıflara ise online olarak ders veriliyor. Girişlere sensörlü ateş ölçüm cihazları yerleştirilen okulda, teneffüslerde anonslar ile fiziksel mesafe, maske ve el temizliğinin önemi öğrencilere sık sık hatırlatılıyor. Ayrıca okuldaki tüm noktalara el dezenfektanı yerleştirildi. Lavabolara ise sensörlü musluk ve sabunluk yerleştirilirken,  kurum içinde maske ve fiziki mesafe kurallarına uyulmasını hatırlatıcı etiket ve yazılar konuldu. Öğrenciler kampüs içerisindeki açık hava dersliklerinde ve sınıflarında sosyal mesafeye uygun şekilde derslerini ve etkinliklerini yapıyor.

UYUM SÜRECİ ETKİNLİKLERİ

Ayrıca yüz yüze eğitime başlayan Emine Örnek Anaokulları "Okula Uyum Haftası", "Okula Merhaba" etkinlikleri yapıldı. İlk gün tüm sağlık önlemleri alınarak sosyal mesafeye uygun bir şekilde gerçekleşen "Oryantasyon Programı" sonraki günlerde  açık hava dersliklerinde oyunlarla, danslarla eğlenceli etkinliklerle zenginleştirildi ve uyum sürecine devam edildi. Öte yandan tüm Emine Örnek Eğitim Kurumları öğrencilerine Kovid-19 öğrenci veli bilgilendirme kitapçığı dağıtıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.