Hava Durumu

Emine Örnek'te çifte coşku

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte 21. Kuruluş yıldönümünü de kutlayan Emine Örnek Okulları'nda çifte coşku yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emine Örnek'te çifte coşku

Emine Örnek Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Mercure Otel'de etkinlik düzenledi. Tüm öğretmenlerin bir araya geldiği yemekte, öğretmenler gönüllerince eğlendi. Eğlencenin ardından yerini duygusal anlara bırakan gecede kurum müdürü Emine Örnek, okulda on yılını dolduran öğretmenlere teşekkür ederek, "10. Yıl Plaketi" takdim etti. Konuşmasına öğretmenliğin, insanlık tarihi boyunca ölümsüz meslek olarak tanımlanmasına vurgu yaparak başlayan Emine Örnek, "Öğretmenlerin kutsallığı, küçük yaştaki çocuklardan başlayarak kazandırmaya çalıştıkları erdemli insan yetiştirebilme çabasından gelir" dedi.

BİR SEVDADIR ÖĞRETMEN OLMAK...

"Bir sevdadır öğretmen olmak..." sözleriyle konuşmasına devam eden müdür Örnek, "Yemeden içmeden kesen, sevdiğine pervane olan yani gözü başka bir şey görmeyen bir sevda... Bir kara sevda desek daha doğru olur. Hiç düşündünüz mü neyin sevdasıdır bu ? Ne ile açıklanabilir almadan vermek, verdikçe çoğalmak, çoğaldıkça yaşamı kucaklamak? Benim öğretmenlerim de bu kutsal görevi yaparken başarılı öğrenci, iyi vatandaş yetiştirmekle kalmıyor, niteliklerini geliştirici, eğitimin kalitesini artırıcı çalışmalarla da güzel projelere imza atıyorlar. Bu yönden de öğretmenlerimi kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Emine Örnek Okulları'nın 21. Yılı ve Öğretmenler Günü pastasını, öğretmenlerle birlikte kesen Emine Örnek, herkese sağlık, huzur ve başarılar diledi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.