Hava Durumu

Emine Örnek'te coşkulu Anneler Günü kutlaması!

Özel Emine Örnek Okulları Ataevler ve Bademli Anasınıfı öğrencileri birbirinden güzel farklı etkinliklerle Anneler Günü'nü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2019 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emine Örnek'te coşkulu Anneler Günü kutlaması!

Bademli Anaokulu 4 yaş grubu öğrencileri, oyun alanında anneleriyle bir araya geldiler. Annelerinin giysileri ile aynı şekilde tasarlamış kıyafetleri giyen öğrencilerin muhteşem konsepti, ortama görsel bir şölen havası kattı. Türkçe ve İngilizce danslarına annelerini de katarak eğlenceli dakikalar yaşattılar. Duygu dolu  anlara tanıklık eden etkinliğe katılan Emine öğretmen ile  anne ve çocukların seramik hamuruna yaptıkları el baskısı  bu harika güne unutulmaz bir iz bıraktı.

Emine Örnek Ataevler Anaokulu 4 yaş grubu öğrencileri sınıf sınıf   "Anne - Çocuk" etkinliği düzenleyerek erken anneler günün kutlaması yaptılar. Anneleri için Türkçe ve İngilizce şarkılar söyleyen Emine Örnek Ataevler Anaokulunun en minik öğrencileri daha sonra anneleri ile birlikte dans edip, oyunlar oynadılar.

Emine Örnek Bademli anasınıfı 5 yaş grubu öğrencileri, bu yıl "Anneler Günü "nü kutlamak amacıyla, annelerini okula davet ettiler. Hazırladıkları birbirinden duygusal ve anlamlı şarkıları ve step danslarını, annelerine sergilediler. Renkli keçeler ve boyalarla süsledikleri bez çantalarını, elleriyle hazırladıkları taçları annelerine hediye eden minik öğrencilerin, mutluluktan ağlayan annelerini teselli etme çabaları da görülmeye değerdi.

6 yaş grubu öğrencileri Anneler Günü'nü neşeli, hareketli ve bir o kadar da mutlu bir etkinlikle kutladılar. Okula davet ettikleri annelerini görkemli bir halkoyunları gösterisi ile karşıladılar.  Gösteri sonrası, anneleri ile birlikte eğlenceli takım oyunları oynayarak doyasıya eğlendiler. Anne-çocuk ilişkileri ve grup etkileşimi sağlama konusunda oldukça duygusal anların yaşandığı anasınıflarının  Anneler Günü etkinliği, kurucu Müdür Emine Örnek'in  5 yaş gruplarında "Anneler Günü Pastası" kesmesi ile son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.