Hava Durumu

Emine Örnek'te mezuniyet heyecanı

Bu yıl 21. mezunlarını veren Emine Örnek Eğitim Kurumları, 8. sınıf öğrencileri için muhteşem bir organizasyon yaparak güne damgasını vurdu. Salgın sebebiyle yoğun tedbirlerin alındığı tören üç oturum şeklinde düzenlendi. Saat 11.00'de başlayan ilk oturumda 8-B ve 8-F, 13.00'te 8-A ve 8-D, 15.00'te 8-C, 8-E ve 8-G sınıflarının mezuniyet töreni yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2021 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2021 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emine Örnek'te mezuniyet heyecanı

Öğrencilerin cübbeleri ve kepleriyle kırmızı halıda yürüyüşleriyle başlayan törende Ulusumuzun kurtarıcısı Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim şehitleri için, bir dakikalık saygı duruşunun ve İstiklal Marşı'mızın söylenmesinin ardından Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Emine Örnek duygu ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

Öğrencilerini Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı yetiştirmeyi temel misyon olarak gören Sayın Emine Örnek, öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı. Mezunlar adına birinci oturumda Ender Eren, ikincide Niran Özgür ve üçüncüde İnci Kılıç hazırladıkları duygu yüklü konuşmaları yaptılar.

Tören, tüm öğrencilerin anı belgelerini almalarıyla devam etti. Ardından öğrenciler fiziksel mesafeyi koruyarak bir araya geldiler,  "10. Yıl Marşı" eşliğinde keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın heyecanını ve  haklı gururunu  yaşadılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.