Hava Durumu

Erdoğan'dan çok sert çıkış: O güruhun foyaları ortaya döküldü

AK Parti'nin Trabzon İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK'ya 'PKK' diyemeyen, çevirdikleri fırıldakları gizlemeye çalışan güruhun foyaları ortaya döküldü" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan çok sert çıkış: O güruhun foyaları ortaya döküldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Trabzon İl Kongresi'nde konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- Sizlerle bir kere daha buluşmayı, hasbihal etmeyi nasip eden Rabbime hamdediyorum.

- Birkaç gündür yüreklerimiz şehitlerimizin acısıyla buruk. Her kesimden sivil katliamlarıyla dolu, alçak bir terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Bu son hadise Türkiye'nin PKK ile mücadele için Irak'ın kuzeyi ve Suriye'de yürüttüğü mücadelenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ispatladı. PKK terörüne karşı içeride ve dışarıda samimiyetsiz duruş gösteren herkesin gerçek yüzünü de tekrar gösterdi. PKK'ya PKK diyemeyen, katliama katliam diyemeyenler, çevirdikleri fırıldakları gizlemeye çalışan güruhun foyaları ortaya döküldü.

- Kendi güvenlik ve refahları için dünyayı ateşe vermekten çekinmeyenlerin tutarsızlıkları bu durumlarda çok daha açık şekilde kendini belli ediyor. 13 masumun infazı hadisesinde gelen birkaç cılız sesin dışında Türkiye'nin yanında kimseyi göremedik. Ey Batı, neredesin? Neden sesiniz çıkmıyor? Sesiniz çıksa da çıkmasa da biz görevimizi biliyoruz. Bu teröristlere Allah izniyle bu ülkede fırsat vermeyeceğiz.

- Bir süredir yürüttüğümüz ve önemli mesafe aldığımız harekâtları önümüzdeki süreçte tehditlerin yoğun olduğu bölgelere genişleteceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.