Hava Durumu

Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' çıkışı: 'İsteseniz de istemeseniz de yapılacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanıtımı yapılan yerli otomobile ilişkin ''Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti'' dedi. Kanal İstanbul Projesi ile ilgili de konuşan Erdoğan, ana muhalefeti eleştirerek ''İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır'' ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2019 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2019 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' çıkışı: 'İsteseniz de istemeseniz de yapılacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Hereke'de halka hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Bugün Türkiye kendi otomobilini hamdolsun dünyaya takdim etti. Bilişim Vadisi'nde törenimizi yaptık. Yıkmanın, engellemenin değil, ülkemize yeni eserler kazandırmanın gayretindeyiz.

CHP bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir. Ülkemizin geleceğine dair tek bir hedefi, sevdası, umudu dahi olmayan vizyonsuzların bizi engellemesine fırsat vermeyeceğiz. Muhalefetin kısır gündeminin peşine asla takılmayacağız. Çünkü bizim bunlarla boşa harcayacak, tek bir saniyemiz bile yok. Bu ülkede dikili tek bir ağaçları olmadığı halde eleştirmede önceliği kimseye bırakmazlar. 60 yıl önce Devrim otomobiline karşı ne söylendiyse bugün aynısını 'Türkiye'nin otomobili' için de söylediler. Maalesef aynı tavrı bugün ön gösterim araçlarını tanıttığımız Türkiye'nin otomobiliyle ilgili de sergilediler. CHP'ye müzahir yayın organları, projeyi kötülemek için son bir haftadır adeta seferberlik ilan ettiler. Daha aracı bile görmeden kimi zaman fanını, kimi zaman aynasını, kimi zaman butonunu bahane ederek içlerindeki kin ve nefreti ortaya döktüler. Devrim otomobiline karşı çıktınız bu da devrin otomobili bunu böyle bilesiniz.

KANAL İSTANBUL AÇIKLAMASI

Kimi zaman mahkeme kararlarıyla kimi zaman sokak olaylarıyla bize engel çıkardılar. Bugün de aynısını Kanal İstanbul'la ilgili yapıyorlar. İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır. Hak ve halk razı olduğu sürece, CHP ve uzantılarının eleştirilerinin bizim gözümüzde hiçbir kıymeti yoktur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.