Hava Durumu

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'tek tip elbise' yanıtı

AK Parti Kastamonu İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cezaevlerindeki tek tip elbise uygulamasıyla ilgili hükümeti eleştiren Kılıçdaroğlu'na sert bir dille yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2017 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2017 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'tek tip elbise' yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Kongresi'nde konuştu. KHK düzenlemesine de değinen Erdoğan, "Kampanyalar başlatıldı. İçimizden bazıları da bu kampanyalara  katıldı. Biz dava arkadaşı değil miyiz, gönüldaş değil miyiz? Ne oldu da Bay Kemal'in kayığına biniyorsunuz? Bu katılanların 16 Nisan'da da aynı kampanyaya katıldığını görüyoruz, onlar o zaman 'hayır' dediler. Yazıklar olsun!" dedi.

Partisinin Kastamonu il kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye 2019'da yeni bir döneme girecek" dedi. Çanakkale'den Kurtuluş Savaşı'na kadar hep en önde yer aldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hep bu yolda beraber yürüdük, inşallah bundan sonra da beraber yürüyeceğiz. Kastamonu'nun türkülerine baktığınızda kahramanlıkların anlatıldığını görüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

Bugün de geçmişte olduğu gibi aynı mücadeleyi veriyoruz. Kastamonu'nun kadınları da erkekleri kadar cesur olduğunu ispatlamışlardır.

Ana muhalefetin başındaki zatın 15 Temmuz şehitlerinin yanında değil de onları şehit eden hainlerin yanında durduğunu görüyoruz. Çıkmış diyor ki "tek tip kıyafet giyenlerin yakınları üzülmeyecek mi?" Ya sen ne cins bir adamsın. Sen benim şehitlerimin gazilerimin yakınlarını düşünmüyorsun. Darbeyi televizyondan izleyenden ne beklersin. Veriyorlar eline 3-5 paçavra onları sağlayarak güya muhalefet yapıyor. Buraya gelirse ona 251 şehit ailesinin acısını sorun.

İSPATI ORTADA, KAÇTIN GİTTİN

Utanmadan "Cumhurbaşkanı bana haber verseydi beklerdim" diyor. Ben haberi tüm milletime verdim. Biz telefonlarla haberi verdiğimizde on binler, yüz binler meydanlara yürüdü. İstanbul Atatürk Havalimanı'na indiğim zaman on binler oradaydı. Ama sen öyle bir tipsin ki orada on binleri görüyorsun, tankların sorumlularıyla ekibin görüşüyor, anlaşıyor. Oradan kaçıp Bakırköy'e gidiyorsun. Bu karakter meselesi. Bu cibiliyet meselesi. Bir de "Darbe olsa karşısına dikilirim" diyorsun. Sevsinler... İspatı ortada, kaçtın gittin.

TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİNE DESTEK VERMİŞTİR

Bu millet senin nasıl bir yalancı olduğunu biliyor senin hayatın yalan. Bu kişi hayatının hiçbir döneminde milletimizin, devletimizin hakkını hukukunu savunmamıştır. Hep fitnenin, ayrıştırmanın peşinde olmuştur. Tüm terör örgütlerine destek vermiştir. PKK'nın destek verdikleriyle kol kola yürüyen kişi değil mi? Onlar destek verdi, güya Hakkâri'de miting yaptı. Bu iş yürek işi. Bu öyle lafla yürümüyor.

BAY KEMAL GİBİ GÖKTEN ZEMBİLLE İNMEDİK

Bu millet senin nasıl bir yalancı olduğunu biliyor, senin hayatın yalan. Biz bu noktaya 40 yıllık bir siyasi mücadele ile geldik. Bay Kemal gibi gökten zembille inmedik.

SINIRLARIMIZI GÜVENLİ HALE GETİRECEĞİZ

Zalimin adı dün rejimdi, DEAŞ'tı, bugün YPG. DEAŞ'a ne yaptıysak bu örgüte de aynısını yapacağız ve sınırlarımızı güvenli hale getireceğiz.

BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ

Biz Suriye'de Rusya ve İran'la nasıl çalışıyorsak ABD ile de çalışmak isteriz. Bize bir adım atana biz misliyle mukabele etmekten çekinmeyiz. Aramızda çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Sonuna kadar Irak ve Suriye meselesinin takipçisiyiz. Suriye'deki terör örgütlerine diyoruz ki bir gece ansızın gelebiliriz.

'İÇİMİZDEN BAZILARI DA BU KAMPANYALARA KATILDI'

Darbe girişiminden yaklaşık iki hafta sonra çıkardığımız KHK'da kamu görevlilerinin aldığı kararlar ve eylemlerinin sorumluluk doğurmayacağı hükmünü getirmişiz. Üstelik bu kararname Meclis'te de görüşülerek yasalaşmıştı. Yani tüm vekillerin haberi var. Aynı hükümleri içeren düzenlemeye 15 Temmuz'da cesaretle darbecilere karşı koyan sivil vatandaşlar için de ihtiyaç duyulduğu görülmüştür. Nedense büyük bir gürültü koparılmaya başladı. Bana göre büyük değil. Tuhaf kampanyalar başlatıldı. Hatta içimizden bazıları da bu kampanyaya katıldı.

16 NİSAN'DA EVET DEMEDİLER

16 Nisan'da da bugün bu kampanyaya katılanlar 'Evet' demedi. Biz bir yolda aynı dava arkadaşı değil miyiz? Nasıl oluyor da bir anda affedersiniz Bay Kemal'in kayığına biniyorsunuz. Bu husumet kervanına bizim dava arkadaşlarımızın bir kısmı da nasıl katılıyor, birilerinin zil takıp oynamalarına vesile oldukları için yazıklar olsun.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.