Hava Durumu

Erdoğan'dan 'seçimde bölünme' iddialarına yanıt: Asla fırsat vermeyeceğiz

Seçim barajının yüzde 7'ye indirileceğinin açıklanmasından sonra Cumhur ittifakının oluşturan AK Parti ve MHP'nin ayrı ayrı seçime gireceği iddialarına cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak birlik, beraberlik içinde 2023 seçimlerinde bölünmeye asla fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2021 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2021 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan 'seçimde bölünme' iddialarına yanıt: Asla fırsat vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Salarha Tüneli Açılış Töreni'nde konuştu. Rize-Artvin Havalimanı açılmasıyla bölgedeki insan ve yük trafiğinin fazlalaşacağını belirten Erdoğan, "Tünel ile bu trafiğin önemli bir bölümünü şehir içinden çıkartıp çevreyolu ile arka tarafa veriyoruz. Bu tünel Rize'nin 70 yıllık hayalidir" dedi.

AFET ÜLKE KADERİ

Deprem, sel ve toprak kayması, bulunduğu iklim ve coğrafi yapısı sebebiyle adeta ülkemizin kaderidir" diyen Erdoğan,  "Afetlerin ardından hemen enkaz kaldırma ve hasar tespit çalışmalarını hızla yapıyoruz. Süratle yeniden inşa ediyoruz. Karadeniz bölgemizde yakın zamanda Rize'miz de bu tür afetlerle karşılaşmıştır. Yakında bu bölgelere tekrar gelip çalışmaları yerinde göreceğim" ifadelerini kullandı.

CHP'YE ÇAĞRI

CHP Lideri ve tabanına seslenen Erdoğan, "Gelin de Rize'yi görün. Dikili bir ağacınız yok ağacınız! Yaşı 30-35'in altında olanlar eski Türkiye'yi hatırlayamayabilir ama en azından büyüklerinden dinlemiştir. Bu ülke 19 yılda ne yaptınız diyenlerin içlerindeki fitneyi kötü niyeti biliyordur" diye konuştu.

2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLIK

Ayrıca Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak birlik, beraberlik içinde 2023 seçimlerine hazırlanıyor muyuz, bir ve beraber miyiz? Bölünmeye asla fırsat vermeyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.