Hava Durumu

Erdoğan'dan Uğur'a mesaj! Bizi arayabilirdi

Azerbaycan dönüşü uçakta gazetecilere istifasını sunan Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Uğur'un 'tehdit edildim' sözlerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bir tehdit varsa ilgili mercileri, gerekirse bizi pekala arayabilirdi" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'dan Uğur'a mesaj! Bizi arayabilirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istifa eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un tehdit edildiğine yönelik sözlerini, Azerbaycan dönüşü uçakta değerlendirdi.

Ahmet Edip Uğur'un tehdit edildiğine yönelik kendilerine ulaşan bir bilgi olmadığını belirten Erdoğan, "Ben o açıklamasından dolayı üzgünüm." dedi.

Bir belediye başkanının tehdit durumunda hangi mercileri arayacağını iyi bildiğini de vurgulayan Erdoğan, "Bir tehdit varsa ilgili mercileri, gerekirse bizi pekala arayabilirdi" ifadelerini kullandı.

Uğur'un kendisini araması halinde konunun üzerine gidilebileceğinin de altını çizen Erdoğan, "Tehdit durumunda kendisini yalnız bırakacak değiliz" dedi.

Uçakta Erdoğan'a bazı CHP'li isimlerin kendisine yönelik sözleri de soruldu. Bu kişilere CHP Genel Başkanı Kemal Kiliçdaroğlu'nun mühadale etmesi gerektiğini belirten Erdoğan, müdahale edilmediği için hukuki haklarını sonuna kadar kullanacağını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.