Hava Durumu

Erdoğan Diyarbakır'da: 'Kılıcınız keskin, kaleminiz güçlü olacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır Stadyumu'nun açılışında konuştu. Erdoğan, "Bu gençlik yanımızda oldukça ulaşamayacağımız hedef yoktur. Kılıcınız keskin olacak ki vatanınıza ve özgürlüğünüze göz dikenlere fırsat vermeyeceksiniz" dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından sahaya inerek Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak 'ünlüler karması' maçının başlama vuruşunu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2018 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2018 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan Diyarbakır'da: 'Kılıcınız keskin, kaleminiz güçlü olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Stadyumu'nun açılışında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Diyarbakır Gençlik Festivali'nin bölgemiz, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Emeği geçen bakanlıklarımızı, kurumlarımızı, Diyarbakır Valiliğimizi, Okçular Vakfımızı tebrik ediyorum.

Mayıs ayında İstanbul'da gerçekleştirilen gençlik festivalinin Ekim ayında Diyarbakır'da tekrarlanıyor olmasını anlamlı bir tercih olarak görüyorum. sanat, kültür, eğlence ve daha çok etkinliğin içinde yer aldığı bu festivalin, Diyarbakır'ın değişen yüzü olacağına inanıyorum.

Bizim Diyarbakır sevgimiz öyle lafta değildir. Biz Diyarbakır'ı istismar etmek değil, imar etmek için, huzura kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu yıl üçüncü defa Diyarbakır'a geliyor, sizlerle kucaklaşıyoruz.

Bayrağımızı indirmek ve ezanımızı susturmak ve istikbalimizi karartmak isteyenlere günlerini göstermeye hazır mıyız? Bu gençlik yanımızda oldukça ulaşamayacağımız hedef yoktur. Kılıcınız keskin olacak ki vatanınıza ve özgürlüğünüze göz dikenlere fırsat vermeyeceksiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından sahaya inerek Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak 'ünlüler karması' maçının başlama vuruşunu yaptı.

Bölgemiz üzerinde hain emelleri olanların maşalığını yaparak bu halka hizmet edilemez. Adı ve iddiası ne olursa olsun, tüm terör örgütlerinin ipinin ucu aynı yere çıkar.Kendine başka kimlik arayan, kendine başka devlet arayan, yakın tarihte pek çok örneğini gördüğümüz gibi evini de yurdunu da ailesine de onurunu da kaybetmeye mahkum oluyor. Bu ülkede etnik ayrımcılık yapan karşısında önce bizi bulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.