Hava Durumu

Erdoğan'ın uyarısını dinleyen yok!

Önceki gün partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilatlara uyarıda bulunmuş, yanlışlara tahammülün olmadığını söylemişti. Ancak yazarımız Cennet Cankılıç'ın analizine göre bu uyarıyı yerine getirecek kimse yok!

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erdoğan'ın uyarısını dinleyen yok!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada teşkilatlara ve belediyelere uyarıda bulunmuş, 'dava'ya zarar veren şahısların ayıklanması gerektiğine vurgu yapmıştı.

Bugünkü yazısında Erdoğan'ın bu sözlerine değinen Cankılıç parti içindeki yönetici kadrolarda bu uyarıyı dikkate alıp da gereğini yapacak kimsenin bulunmadığını savundu.

 

"Hepsi maşallah bunca yılın yorgunluğuna, doymuşluğuna rağmen hâlâ koltuklarına sımsıkı sarılı vaziyetteler!.." ifadelerini kullanan Cankılıç "Bir kere koltuk baldan tatlıdır.Bursa özelinde değil, tüm ülke çapındaki AK parti teşkilatlarında durum bu.

Siz sanıyor musunuz, mevcut belediye başkanlarından, il başkanlarından, ilçe başkanlarından biri çıkıp da bu mesaj üzerine "Ben artık yoruldum, görevi bırakıyorum" deme yürekliliğini gösterecek.

Hayır yok" yorumunda bulundu...

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.