Hava Durumu

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü: Kanalınızda olmaktan utanıyorum!

Sosyal medya Erkan Petekkaya'nın Acun Ilıcalı'ya kullandığı zehir zemberek sözleri konuşuyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalındaki bir ödül törenine sinirlenen Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'ya sosyal medyadan tepki gösterdi. Kırmızı Oda dizisinde 'Sadi' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, "Kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyerek tepki gösterdi ve kısa süre sonra bu paylaşımını sildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2021 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2021 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü: Kanalınızda olmaktan utanıyorum!

TV8'in çok izlenen dizisi Kırmızı Oda oyuncusu Erkan Petekkaya, TV8'deki bir ödül töreni sonrası Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. "Kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyen Petekkaya, daha sonra bu paylaşımını sildi.

Kırmızı Oda dizisinde 'Sadi' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan bir müzik törenine sosyal medyadan tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

Erkan Petekkaya'nın sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen ardından Kırmızı Oda dizisiyle ilgili bir gönderi yayınlaması dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.