Hava Durumu

'Erkekten para almaya utanırım'

Bir dergiye açıklamalarda bulunan Tuba Ünsal, "Boşanırken ne kendim, ne de çocuklarım için hiç nafaka almadım. Ben erkekten para almaya utanırım. Bir yıl evli kaldıktan sonra boşanan adamın ömür boyu kadına nafaka ödemesini asla doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2019 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2019 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Erkekten para almaya utanırım'

Tuba Ünsal, Mayıs 2013'te Almanya'da Mirgün Cabas ile evlenmişti. Kasım 2013'te oğulları Mert Civan dünyaya gelen çift, geçtiğimiz sene boşanmıştı.

Ünsal, boşanmanın ardından Caner Karaloğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Oyuncu, İspanyol model Elisabeth Mas ile eşi Caner Karaloğlu'nun evliliğindeki üçüncü kadın ilan edilmişti.

Üç evlilik geçiren oyuncu, Hello Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. "Erkekten para almaya utanırım" diyen Ünsal, şu ifadeleri kullandı:

"Boşanırken ne kendim, ne de çocuklarım için hiç nafaka almadım. Ben erkekten para almaya utanırım. Çocukken de babamdan para isteyemezdim. Para kazanmaya 14 yaşımda başladım. 17'sinde babam iflas etti. Evi ben geçindirdim. Bir yıl evli kaldıktan sonra boşanan adamın ömür boyu kadına nafaka ödemesini asla doğru bulmuyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.