Hava Durumu

Ermenistan Başbakanı Paşinyan karantinada!

Ermenistan Başbakanlık Sözcülüğü'nden yapılan açıklamaya göre Başbakan Nikol Paşinyan, Ortodoks Ermenilerin bugün kutladıkları Noel Bayramı ayinine katılmadı. Açıklamada Paşinyan'ın kendini karantinaya aldığı ifade edilirken karantinanın nedeni ise bildirilmedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ermenistan Başbakanı Paşinyan karantinada!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ülkede bugün kutlanan Noel Bayramı ayinine katılmadı. Başbakanın yokluğu soru işareti yaratırken konuyla ilgili açıklama Paşinyan'ın sözcüsünden geldi. 

Ermenistan'ın Azerbaycan karşısında aldığı Dağlık Karabağ yenilgisinden sonra eleştiri oklarının hedefi olan ve istifası istenen Paşinyan'ın kilisedeki törende yer almaması akıllara ülkedeki siyasi kaosla ilgili soruları getirdi. 

Öte yandan Ermenistan Başbakanlık Sözcüsü Mane Gevorgyan, Paşinyan'la ilgili açıklamasında başbakanın güncel koronavirüs koşulları nedeniyle kendsini karantinaya aldığını bildirdi. 

Yaz aylarında koronavirüse yakalandığı açıklanan Paşinyan'ın temaslı olup olmadığı ya da virüse tekrar yakalanıp yakalanmadığı konusunda ise resmi bir açıklama yapılmadı. 

Ermenistan Başbakanı'nın istifasını isteyen muhaliflerin, bugün yapılacak törende Paşinyan'ı kiliseye sokmamayı planladığı haberi ise birkaç gündür ülkede konuşuluyordu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.