Hava Durumu

Ermenistan'dan PKK taktiği: Mevzilere manken yerleştirdiler!

Azerbaycan ordusunun envanterine kattığı Türk SİHA'ları karşısında çaresiz kalan Ermenistan ordusu, terör örgütü PKK taktiğine başladı. Ermeni güçleri hedef şaşırtmak için mevzilere cansız mankenler yerleştirmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2020 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2020 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ermenistan'dan PKK taktiği: Mevzilere manken yerleştirdiler!

Azerbaycan ordusu, yaklaşık 30 yıldır Ermenistan'ın işgali altındaki topraklarını kurtarmak için bölgedeki ilerleyişini sürdürdüyor.

Türkiye'den satın aldığı SİHA'lar sayesinde Ermenistan ordusuna ağır darbeler vuran Azerbaycan ordusu, çatışmalarda büyük üstünlük sağladı.

ŞAŞIRTMA TAKTİĞİ

Cepheye gönderecek asker bulmakta güçlük çeken Ermenistan ordusu, SİHA'ları şaşırtabilmek için farklı seçenekler ortaya koymaya başladı.

Tanklarını ağaçla saklayan, mevzileri daha dar kazan Ermeni askerleri, SİHA'lardan kaçmayı başaramayınca son olarak mevzilere cansız mankenler yerleştirmeye başladı.

PKK'LI TERÖRİSTLERİN ETEKLİ MANKENLERİ

Daha önce Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin, bazı barikatlara kadın elbisesi giydirilen mankenler koydukları ortaya çıkmıştı.

Elinde kameralarda kullanılan monopod bulunan manken, uzaktan barikatın başında silahlı terörist varmış görüntüsü veriyordu.

Mankenlere PKK'lı teröristlere benzemesi için etek de giydiriliyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.