Hava Durumu

Ermenistan Kamu Radyosu'ndan skandal Serdar Ortaç paylaşımı!

Ermenistan Kamu Radyosu'nun, Azerbaycan ile Dağlık Karabağ'da devam eden çatışma haberlerinde pop müziği sanatçısı Serdar Ortaç'ın fotoğraflarını kullandığı ortaya çıktı. 'Öldürülen Azerbaycan askerleri' ve 'Güneyde zorlu çarpışmalar devam ediyor' başlıklı haberlerde Serdar Ortaç'ın askerlik fotoğrafının kullanıldığı görüldü. Sitede yer alan bir başka haberde ise ünlü şarkıcı Tarkan'ın fotoğrafı kullanılmış

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2020 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2020 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ermenistan Kamu Radyosu'ndan skandal Serdar Ortaç paylaşımı!

Erivan Radyosu olarak bilinen Ermenistan Kamu Radyosu, inanılmaz bir paylaşımda bulundu.

Ermenistan Kamu Radyosu, Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ile devam eden çatışmalarda 'Öldürülen Azerbaycan askerleri' başlıklı haberinde Serdar Ortaç görseli kullandı.

Ermenistan Kamu Radyosu'nun Türkçe sitesinde 16 Ekim'de paylaşılan 'Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı' başlıklı haberin fotoğrafında ünlü popçu Serdar Ortaç ve oyuncu Kaan Girgin'in fotoğrafının paylaşıldığı ortaya çıktı.

Sitede 19 Ekim tarihinde paylaşılan 'Düşmanın konvoyunun ve zırhlı araçlarının imhası' başlıklı haberde de Serdar Ortaç'ın fotoğrafının kullanıldığı görülüyor.

Ayrıca sitede 21 Ekim'de de paylaşılan 'Güneyde zorlu çarpışmalar devam ediyor' başlıklı haberde de Serdar Ortaç'ın askerlik günlerinden bir fotoğrafa yer verildiği fark edildi.

TARKAN'IN FOTOĞRAFINI DA PAYLAŞMIŞLAR

Ermenistan Kamu Radyosu 18 Ekim'de paylaştığı "Bakü askerlerinin %99'unu kaybetse bile, iktidar uğruna durmayacaktır" haberinde de ünlü şarkıcı Tarkan'ın fotoğrafını kullanmış.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.