Hava Durumu

Eski eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap'ın cezası belli oldu

Samsun'da eski eşini sokak ortasında çocuğunun gözü önünde öldüresiye döven İbrahim Zarap'ın (27) yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanığı 10 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2021 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2021 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Eski eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap'ın cezası belli oldu

Samsun'un Canik ilçesinde 5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde eski eşini darbeden İbrahim Zarap, ikinci kez hakim karşısına çıktı.

İnfial yaratan olayla ilgili de mahkeme kararını açıkladı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, eski eşini darbeden İbrahim Zarap, "kasten öldürmeye teşebbüs"ten 10 yıl, "mala zarar verme" suçundan da 4 ay olmak üzere 10 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

NE OLMUŞTU?

Karşıyaka Mahallesi'nde 6 Mart'ta, 5 yaşındaki kızını annesine götürmek için buluştuğu eski eşi E.M'yi darbettiği iddia edilen Zarap, tutuklanmıştı. Başında ve yüzünde ezikler oluşan E.M. ise hastaneye kaldırılmıştı.

Eşinden yaklaşık 3 yıl önce boşandığı belirtilen kadının, cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde çocuğunun gözü önünde darbedilmesi sosyal medyada tepkiye neden olmuştu.

Eski eşi E.M'yi daha önce de darbettiği ve bıçakla yaraladığı öne sürülen İbrahim Zarap'ın "yaralama" suçundan da ayrıca yargılandığı ortaya çıkmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.