Hava Durumu

Eskişehir'den Bursa'daki Suuçtu Şelalesi'ne çekim için gelen gelin ve damada sürpriz!

Eskişehir'den Bursa'daki Suuçtu şelalesine, fotoğraf çekimi için gelen gelin ve damat yağmura yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2020 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2020 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Eskişehir'den Bursa'daki Suuçtu Şelalesi'ne çekim için gelen gelin ve damada sürpriz!

Haziran ayında düğün için gün alan Rahmi ve Duygu Kılıçaslan, çifti korona virüs sebebiyle düğünlerini temmuz ayına erteledi. Hazırlık yapan çift, düğün çekimi için Eskişehir'den Bursa'daki Suuçtu şelalesine geldi. Çift, ormanların içindeki şelalede düğün fotoğrafı çekildiği esnada, aniden bastıran yağmura yakalandı.

Ormanların içinde oldukları için yağan yağmurdan kaçamayan gelin ve damat, bir kayanın altına sığınarak yağmurun dinmesini bekledi. Koronavirüs sürecini atlattık diye sevinirken yağan yağmurla ıslanan çift, 28 Temmuz'da düğünlerini yapacak.

Temmuz ayında düğün sezonunun açılacak olmasıyla birlikte, Bursa'nın doğa harikası Suuçtu şelalesi şimdiden dış mekan çekimi yapmak isteyen çiftler tarafından ziyaret edilmeye başlandı.

Haziran ayında yapamadıkları düğünlerini temmuz ayında yapacaklarını ifade eden Rahmi Kılıçaslan, "Düğün salonumuz bizi arayıp temmuz ayında düğünün yapılacağını söyledi. Biz de haziranda olması gereken düğünümüzü temmuz ayına erteledik. Eskişehir'den düğün çekimi için Şuuçtu şelalesine geldik. Bugün de hava yağmurlu, ıslandık" dedi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.