Hava Durumu

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok eden ölüm

ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 111'inci bölümünde Ateş, Davut'u başından vurarak öldürdü. Davut rolünü canlandıran Erdal Küçükkömürcü, diziye veda etmiş oldu

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2018 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2018 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok eden ölüm

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 16 Ekim Salı akşamı ekrana gelen 111'inci bölümünde, 'Muzi'nin tuzağına düşen 'Alpaslan' ve 'Hızır' ölümle burun buruna geldi. Keskin nişancı 'Meltem'in ateş etmesiyle Hızır ve Alpaslan kurtuldu. 'Muzi' ise kayıplara karıştı. Ancak Muzi intikam almaya devam etti ve 'Tipi'yi vurdurdu. Tipi bu saldırıdan giydiği çelik yelek sayesinde kurtulmayı başardı.

EDHO son bölüm final sahnesinde ise yine bir ayrılık yaşandı. 'Ateş' ve Muzi, 'Davut'un öldürülmesi kararını aldı. Muzi bunu Ateş'in yapmasını delilleri de kendisinin yok edeceğini söyledi. Ateş, Davut'u başından vurarak tek kurşunla öldürdü. Hızır, Davut'un cesedini evinde bulunca büyük üzüntü yaşadı. 

ERDAL KÖMÜRCÜ DİZİDEN AYRILDI

Dizide Davut rolünü canlandıran ünlü oyuncu Erdal Küçükkömürcü, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a son bölümde veda etmiş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.