Hava Durumu

Esra Erol'da ilginç olay: 1 hafta önce ayağımın altını öpüyordun! 15 yaş küçük kocası...

Esra Erol'un dünkü programına evli çift damga vurdu. Kendisinden 15 yaş küçük eşinden boşanmak istemeyen Fatoş Sarı, eşi Suat Sarı'nın kendisini Sevgi adlında bir kadınla aldattığını ifade etti. Adana'da yaşayan Suat, eşinin adını döveme yaptırdığını ve pişman olduğunu dile getirdi. '1 hafta önce ayağımın altını öpüyordun' diyen Fatoş Sarı'nın eşi Suat Sarı ile canlı yayında ikinci kez yüzleşmesi programa damga vurdu! İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2021 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2021 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Esra Erol'da ilginç olay: 1 hafta önce ayağımın altını öpüyordun! 15 yaş küçük kocası...

Esra Erol'da programına başvuran Fatoş Sarı, kendisinden 15 yaş küçük eşinin kendisine boşanma davası açtığını, hayatlarına başka bir kadının girmesiyle aralarının bozulduğundan bahsetmişti.

Eşi Suat'ı hala çok sevdiğini belirten Fatoş, eşinin kendisini defalarca aldattığını da iddia etti.Fatoş Sarı, dün yayınlanan canlı yayında eşi Suat Sarı ile ikinci kez yüzleşti.

Boşanma konusunda kararsız kalan Fatoş, "Ben asla boşanmayacağım. Onun Sevgi ile evlenmesine izin vermeyeceğim" diyerek son kararını açıkladı. Bu karar ise herkesi şaşkına çevirdi.

Öte yandan Fatoş, iki sene önce boşanacakken eşinin korkup annesi ile gelerek af dilediğini iddia etti. Yayında kocasının kendisini yarabandı gibi kullandığını belirterek gözyaşlarına boğuldu.

Fatoş Sarı, kameralara elindeki küpeyi göstererek küpenin kocası Suat'ın sevgilinsin olduğunu iddia ederek, "Sevginin küpesini yatak odamda, evimde buldum" dedi.

KISKANÇLIK KRİZLERİ 

Taksi şoförlüğü yapan Suat, "Eşim işteyken beni sürekli görüntülü arıyor, müşterileri görmek istiyor, çok kıskanç" dedi. Küpenin arabaya düştüğünü, eve getirdiğini, hatta diğer tekini de bulursa eşi taksın diye düşündüğünü söyledi.

Fatoş, şehir dışından eve geldiğini, eve geldiğinde çarşafın değişmiş olduğunu aynı zamanda da bu küpeyi bulduğunu, taksici müdürünün de "Al bu küpeyi eve götür" dediğinden bahsetti.

Evin temizliğinin kendisine ait olduğunu ileri süren Suat Sarı ise, çamaşırları bile eşi Fatoş'un 4 sene içerisinde 2-3 defa yıkadığını ileri sürdü.

RUHEN ANNEMİN EVİNDEYİM 

Fatoş kocası Suat'ı para avcısı olduğunu belirterek para neredeyse oraya gidiyor dedi. Eşi ise karısından şiddet gördüğünü uykusunda sopa ile dayak yediğini belirtti. "Fiziken karımın, ruhen annemin evindeyim" diyen Suat Sarı herkesi şoke etti.

KOCAM HIRSIZ 

Suat'ın ısrarla boşanmak istemesine rağmen boşanmamakta kararlı olan Fatoş'un tavrı izleyicilerin tepkisini çekti. Kocasının dolandırıcı olduğunu yenileyen Fatoş Sarı, Kocam birkaç yıl önce, 'eve televizyon gelecek onu satıp parası ile tefecinin borcunu kapatacağım' dedi.

Bende parçaları birleştirince anladım" şeklinde açıklama yaptı. Kocası Suat ise 7 ay hırsızlıktan hapis yattığını ancak haksız yere yattığını iddia etti. Karısı boşanma aşamasında kendisine iftira attığını da sözlerine ekledi.

Esra Erol' Fatoş Sarı'nın boşanmama ısrarına karşılık olarak, "bu adam madem böyle şeyler yapıyor kurtul, bir hat çıkartıp bir şey yapar. Zararlı sen çıkarsın. Boşan bitsin gitsin, sende kurtulursun" dedi.

İMZA ATMAYACAKTI 

Fatoş olayın çıkış sebebinin Sevgi adında bir kadın olduğunu ilk günden beri dile getirmişti. Yaptığı bomba açıklama herkesi şoke etti. Kocası ile evlendiği gün eğer Sevgi nikahlarına gelseydi kocasının imza atmayacağını yeni öğrendiğini belirtti.

1 HAFTA ÖNCE AYAĞIMIN ALTINI ÖPÜYORDUN 

Fatoş kocası Suat'ın eve dönmeyeceğini duyması üzerine, "daha 1 hafta önce ayağımın altını tam iki kez öptün" deyip yemin etti. Herkes bu itiraf karşısında şaşkına döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.