Hava Durumu

Esra Erol'un programında Türkiye'yi ayağa kaldıran sözler!

Esra Erol'un programına katılan Hashatun ve Hülya kardeşler anlattıkları ile ortalığı ayağa kaldırdı. Kadın ticareti, madde satışı, çocuk istismarı, hırsızlık gibi çeşitli ihbarların gelmesi canlı yayınında herkesi şoke etti. 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunulduğu iddiası ise Esra Erol'u çileden çıkarttı. İşte Esra Erol'da yaşananlar...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2021 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2021 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Esra Erol'un programında Türkiye'yi ayağa kaldıran sözler!

Türkiye Esra Erol'daki Hashatun ve Hülya kardeşleri konuşuyor. Geçtiğimiz günlerde yayına katılan kardeşlerden Hashatun adlı kadın eşi Mehmet Karayılan'ın annesinden korkusu yüzünden kendisine geri dönemediğini iddia edip Esra Erol'dan yardım istemişti.

Ancak Hülya Karayılan ve kardeşi Hashatun hakkında gelen ihbarlar canlı yayına damga vurdu.

Esra Erol canlı yayında Ersin adlı kişinin kendisini arayarak İzmir'de Hashatun ve kardeşi Hülya'nın kendisi ile kuma olarak yaşadığını belirtti. Hülya iddialar üzerine "açıklama yapmak istemiyorum, bu benim özel hayatım" demesi stüdyoda şaşkınlık yarattı.

Önceki gün arka arkaya gelen şok ihbarların ardından dün Hashatun ile kardeşi Hülya'nın aynı adamla kuma olarak yaşadığı iddiası bomba etkisi yarattı. Stüdyo adeta buz kesti.

Esra Erol, Hülya ile Mehmet'in boşanma davasının gerçekleştiğini ifade etti. Diğer yandan 9 yaşındaki çocukla ilgili istismar iddiaları Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Canlı yayına katılan Beyhan Uludoğan'ın dayısı yeğeni ile Hashatun'un dini nikahla beraberliğinde evinden hırsızlık yaptığı iddiası herkesi şaşkına çevirdi.

Yaşanan hırsızlık olayının ardından ise amcasının oğlu Ethem'in evinden de televizyon çaldıklarını tüm detayları ile anlattı. Yayındaki ikili Of ve Rize'de Hashatun'un herkes tarafından tanındığı ne iş yaptıklarını bildiğini söyledi.

Yaşanan olayın ardından canlı yayında konuşan Hülya, iddialar üzerine şoke eden açıklamalarda bulundu. Beyhan adlı kişinin kardeşi Hashatun'u para karşılığında erkeklerle tanıştırdığını söyledi.

Esra Erol'u çileden çıkartan Hashatun ile Hülya kardeşler hakkında gelen ihbarlar şok üstüne şok etkisi yarattı. İsmini vermek istemeyen bir izleyici canlı yayına telefonla bağlandı.

İzleyici, "Onların yemediği halt yok. Hashatun cezaevinde yattı. Bunun nedenini açıklasın" dedi. Hashatun da 2019 yılında cezaevine girdiğini belirterek hangi suçtan yattığını söylemek istemedi.

Mehmet Karayılan ise gelen ihbarın üzerine eşi Hülya Karayılan'ın yanından kalkarak ağabeyi Murat Karayılan'ın yanına geçti. Mehmet, Esra Erol'un "Bu olaydan haberin var mıydı?" sorusuna "Birkaç gün önce haberim oldu" dedi.

İki çocuk annesi olan Hashatun, hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmedi. Hashatun'un evine girip çıkanlardan kendi çocuklarını koruyamadığı, sahip çıkamadığı ve eve gelenlerin çocukları istismar ettiği iddia edildi.

Başka bir izleyici ise canlı yayına telefonla bağlanarak şunları söyledi: "Orada birçok yalan dönüyor. Yaşadığımız yer küçük bir yer, burada her şey duyulur. Her şeyden önce anne olarak bazı olaylara buradan tepki gösteriyoruz. Bunlardan biri ne yazık ki çocuk istismarı.

Burada arkadaşlarımızla birlikte resmi mercilere kadar gittik, tepki gösterdik. Hashatun'un 9 yaşındaki çocuğunun istismara uğradığını ilk öğretmeni tespit etti. Sosyal hizmetler gelerek çocukla psikolog eşliğinde konuştu ve çocuğu sosyal hizmetler aldı.

Hashatun daha sonra babasının yanına taşındı. Babası da çocukları asla Hashatun'a göstermeyeceğini belirterek sosyal hizmetlerden aldı. Herkes bundan haberdar, karakol, sosyal hizmetler her yeri araştırabilirsiniz, belgelere ulaşabilirsiniz"

Hashatun böyle bir soruşturmanın başlatıldığını belirterek "Böyle bir iftira atıldı. Çocuğumu götürdüler, benim çocuğumu araştırdılar. Çocuğum temiz çıktı ve bana verildi" dedi.

Esra Erol ise "Hülya çok önemli bir şey söyledi, 'Evet eve giren çıkan vardı ama çocuklar başka bir odada televizyon izliyordu' dedi. Gelen giden oluyor eve, o yabancı, tanımadığınız insanlar sizin çocuklarınıza zarar verebilir. Kan beynime sıçrıyor benim" diyerek tepkisini dile getirdi.

Esra Erol, "Sosyal hizmetlerden 'Ben bu çocuğa bakarım, anneden uzak tutarım' diyerek o çocuklar alınıyorsa ve anne o eve girip çıkmaya devam ediyorsa, bu kuralı ihlal ediyorsa, o çocuk için tehlike oluşturmaya devam ediyorsa bu çok önemli bir ihbar.

Bir ihtimal bile olsa bütün Trabzon kadınlarının bu çocuk için ayaklanmasını ben ayakta alkışlıyorum. İnşallah bir çocuk kendi annesi tarafından böyle kötü bir şey yaşamamıştır"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.