Hava Durumu

Evinizdeki hamam böceklerini nasıl uzaklaştırabilirsiniz?

Evinize fare mi giriyor? Ya da hamam böceklerinden bir türlü kurtulamıyor musunuz? İşte size kimyasal madde kullanmadan evinizde olan malzemelerle haşereleri uzaklaştırma yöntemleri...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2017 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2017 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Evinizdeki hamam böceklerini nasıl uzaklaştırabilirsiniz?

Kalıp sabun yöntemi

Böceklerin ve farelerin dolaştıkları yerleri beyaz kalıp sabunla ovarsanız fareleri kısa süre içerisinde uzaklaştırabilirsiniz. Beyaz sabunun keskin kokusu özellikle fareleri evinizden kısa süre içerisinde uzaklaştıracaktır.

Sirkeli su

Farelerin ve böceklerin gezdiği yerleri sirkeli su ile silip uzaklaştırabilirsiniz. Sirkeli su ile silinen yüzeylerde böceklerin ve farelerin gezmesi neredeyse imkânsız hale gelecektir.

Hamam böceğine karabiber

Hamam böceklerini uzaklaştırmak için karabiber yöntemini deneyebilirsiniz. Evin kapı kirişlerine döktüğünüz karabiber hamam böceklerinin uzaklaşmasını sağlayacaktır.

Biberiye yağı yöntemi

Aktarlardan bulabileceğiniz biberiye yağı da böcek ve fareleri evinizden uzaklaştırmaya yarayacak bir diğer yöntemdir. Biberiye yağının keskin kokusu, özellikle fareleri rahatsız edecek evinizin kapısına bile yaklaşmalarına izin vermeyecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.