Hava Durumu

Evlilik teklifi ederken son nefesini verdi!

Tanzanya'da birlikte tatile gittiği sevgilisine su altında evlenme teklif etmek isteyen Steven Weber, su yüzüne çıkamadan boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2019 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2019 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Evlilik teklifi ederken son nefesini verdi!

ABD'li Steven Weber ile sevgilisi Kenesha Antoine, Tanzanya'ya tatile gitmişti. Çift, Zanzibar Adası açıklarındaki sualtı oteli The Manta Resort'ta kalıyordu. Steven Weber'in sevgilisine bir sürprizi vardı. Sevgilisi odadayken suya dalan Steven Weber, odanın penceresine gelip bir kağıt çıkarttı.

Kağıtta "Sende sevdiğim şeyleri anlatmaya yetecek kadar nefesimi tutamam. Ama sende sevdiğim her şeyi her gün daha çok seviyorum. Benimle evlenir misin?" yazıyordu.

Steven Weber daha sonra mayosunun cebinden bir yüzük çıkardı. Mutluluk çığlıkları atan Kenesha Antoine bu sırada cep telefonuyla kayıttaydı.

Ancak sevgilisini son kez gördüğünü bilmiyordu. Su altında teklifte bulunurken tüm nefesi tükenen Steven Weber bir daha su yüzüne çıkamadı.

Sevgilisinin ölümünü Facebook'tan duyuran Kenesha Antoine, "Sana milyonlarca kez 'Evet' diyorum" diye yazdı. Tüm dünyadan genç kadına başsağlığı mesajı yağdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.