Hava Durumu

Exxen için ortak proje! İkili kolları sıvadı!

ATV'de uzun yıllardır Müge Anlı İle Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstlenen ve çözülemeyen olayları çözüme kavuşturan, aileleri birleştiren Müge Anlı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Müge Anlı'nın Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen için yeni bir proje hazırlığı içinde olduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2021 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2021 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Exxen için ortak proje! İkili kolları sıvadı!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programıyla uzun yıllardır adından söz ettiren Müge Anlı, bomba bir iddia ile gündeme geldi. Programında ele aldığı konular ile gündemden düşmeyen Müge Anlı, Acun Ilıcalı'nın radarına takıldı.

Medyatava'nın haberine göre; Uzun yıllardır ATV'de program yapan Müge Anlı'nın, Acun Ilıcalı'nın dikkatini çektiğibelirtildi. Müge Anlı'nın programlarında çarpıcı olayları ele alması ve günlerce konuşulan olayları işlemesinin Acun Ilıcalı'nın dikkatini çektiği ifade edildi.

Acun Ilıcalı'nın şimdiye kadar yapılan programlardan iddialı bir belgesel olabileceği fikri için Müge Anlı'nın kapısını çaldığı iddia ediliyor.

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın götürdüğü teklifin ardından Müge Anlı cephesinden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.