Hava Durumu

Ezgi Mola kendisini rolüne fena kaptırdı!

TRT1'in fenomen yapımlarından olan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola'nın temizlik yaptığı anları paylaşan sevgilisi Mustafa Aksakallı herkesi güldürdü. Ezgi Mola, sevgilisinin yaptığı paylaşımı kendi sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2021 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2021 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ezgi Mola kendisini rolüne fena kaptırdı!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisi son dönemin en sevilen yapımlarından oldu. Dizideki karakterler de dikkat çekmeye devam ediyor.

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola'nın temizlik yaptığı anları paylaşan sevgilisi Mustafa Aksakallı herkesi güldürdü.

Sevgilisinin yaptığı paylaşımı kendi sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Ezgi Mola, 'E ne güzel işte temiz temiz' notunu düştü. Ezgi Mola'nın temizlik yaptığı anları gören takipçileri ise 'Kendini rolüne kaptırdı' esprisini yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.