Hava Durumu

Faciaya ramak kala... Bursa'da yola aniden çıkan kadın, zincirleme kazaya neden oldu!

Bursa'nın en işlek caddelerinden Ulubatlı Hasan bulvarında, bir kadının aniden yola çıkması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. 4 araç ve bir motosikletin karıştığı kaza sonucu, trafik durma noktasına geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2020 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2020 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Faciaya ramak kala... Bursa'da yola aniden çıkan kadın, zincirleme kazaya neden oldu!

Kaza, merkez Osmangazi ilçesinde Ulubatlı Hasan bulvarında meydana geldi.

Bir kadın aniden yola çıktı. Ani fren yapan bir sürücü kadına çarpmaktan son anda kurtuldu. Ancak arkasından gelen 4 araç ve bir motosiklet duramayınca zincirleme kaza meydana geldi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerine gelen ambulansta ayakta tedavi edildi.

Trafik durma noktasına geldi

Günde binlerce aracın geçtiği caddede kaza sonucu trafik durma noktasına geldi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri trafiğe müdahalede etti. Yüzlerce aracın biriktiği yolu, Trafik Şube Müdürü Dursun Usta açtı. Kazaya karışan araçlar yol kenarına alınırken, trafik kısa sürede açıldı.

"Kadın aniden önüme atladı"

Seyir halindeyken önüne aniden bir kadının atladığını iddia eden sürücü, "Yolda seyrederken yolun karşısına geçmek isteyen kadın önüme atladı. Ani bir frenle kadına çarpmadan durabildim. Ancak arkamdan gelen diğer araçlar duramayarak zincirleme kaza meydana geldi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.