Hava Durumu

Fahrettin Gülener'den, Bahri Şarlı'ya ziyaret

Bursa'nın tanınmış sanayicisi, mesleki eğitime verdiği önemle tanınan 21. Dönem DSP Bursa Milletvekili Fahrettin Gülener, 7. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Bahri Şarlı'yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2020 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2020 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fahrettin Gülener'den, Bahri Şarlı'ya ziyaret

1975, 1976, 1979 yıllarında Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden 4979 nolu ortak olarak kredi kullanan Fahrettin Gülener başarılı çalışmaları nedeniyle Bahri Şarlı'yı tebrik etti. Gülener, Kooperatiflerin esnaf ve sanatkâr için olduğu kadar, ülke ekonomisi için de çok önemli kuruluşlar olduğunu söyledi.

Bahri Şarlı da yaptığı açıklamada, "Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak bugüne kadar yaklaşık 33 bin esnaf ve sanatkârı kredilendirdiklerini, bu kredilerle iş hayatına başlayıp, bugün Fahrettin Gülener gibi pek çok sanayicinin olduğunu, dolayısıyla kendileriyle gurur duyduklarını" söyledi.

Şarlı yaptığı konuşmada, "Sayın Fahrettin Gülener, Kurucu Genel Başkanımız Kasım Önadım'dan sonra teşkilatımızdan çıkan 2. Milletvekili olması da Kooperatifimizin öğünç kaynağıdır" diyerek, Kooperatifin ortak kayıt defterinden gösterdiği 45 yıl evvel ki fotoğraflı belgenin Gülener'i çok duygulandırdığını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.