Hava Durumu

Faizsiz, Peşinatsız ve Taksitle Ev Nasıl Alınır?

Uygun ve peşinatsız ev alma seçeneklerinden yararlanarak güvenilir bir şekilde ev nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2020 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2020 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Faizsiz, Peşinatsız ve Taksitle Ev Nasıl Alınır?

İktisatEvim, uygun ve peşinatsız ev alma seçeneklerinden yararlanarak güvenilir bir şekilde konut satın alma deneyimi yaşamanızı sağlar. Kişiselleştirilmiş ödeme planları ve farklı bütçeleri göz önünde bulunduran satın alma modelleri doğrultusunda güvenilir yollar ile ev sahibi olma fırsatı sunar.

Her Bütçeye Uygun Konut Seçenekleri

İktisatEvim, farklı bütçeler için idealize edilmiş konut alma seçeneklerine sahiptir. Faizsiz Toplumsal Dayanışma Sistemi'ni uygulanır kılmak adına faizsiz ev alma seçeneklerinden yararlanmanıza yardımcı olur. Bu sistem doğrultusunda kişi veya ailelerin ihtiyaçlarını faiz ya da kredilere bağımlı kalmadan karşılamayı sağlar.

Sahip olduğu farklı hizmet paketleri, her bütçeye hitap edebilecek şekilde tasarlanmıştır. İştirakçi dostu uygulamalar ile hareket eden İktisatEvim, avantajlı seçenekleri ile aile dostu kampanyalara sahiptir. Faizsiz ev paketleri ile cazip ödeme fırsatlarını bir arada sunarak ev sahibi olmayı kolaylaştırır. Esnek ödeme planları veya kefile gerek kalmadan yapılacak başvurular ile ihtiyaçları karşılamayı hedefler.

Danışmanlık ve bilgi yönünden her türlü avantajı topluma sağlamayı hedefleyen İktisatEvim, bireylerin ihtiyaçlarını daha kolay karşılamalarına yardımcı olur. İktisatlı bireysel dönüşüm projeleri olarak adlandırılan alternatifler üzerinden belirlenen en uygun seçenekler ile hizmetlerini gerçekleştirir.

Kişiselleştirilmiş Ödeme Planları

İktisatEvim, ev satın almak isteyenler için kendi ödeme planlarını belirleyebilmelerine yönelik insiyatifler tanır. Sunduğu taksitli ev sahibi olma alternatifleri sayesinde aylık ödenecek tutarların bütçeye göre belirlenmesine yardımcı olur. İktisatEvim üyelerinin ekonomik durumlarına göre taksit tutarları belirlenir ve üye kontrolünde bir planlama ortaya konur.

Yüksek taksitlerden uzak ve peşinat zorunluluğu getirilmeden ev sahibi olabilmek İktisatEvim sayesinde mümkündür. Tercih ettiğiniz evin değerine göre ödeme yapmanızı ve başka farklar ödememenizi sağlar. Kredisiz ve peşinatsız ödeme modelleri sayesinde kolay bir şekilde ev veya araba sahibi olmanıza destek olur.

İktisatEvim ödeme planları doğrultusunda en uygun ev alma sistemini tayin etmeniz için farklı seçenekleri bir araya getirir. Sıra Tespitli İktisat, Vade Ortası İktisat ve Esnek Ödemeli İktisat olmak üzere üç farklı modelden yararlanmayı olanaklı kılar. Belirlenen taksitle ev alma modelleri ile birlikte daha erken zamanda ev sahibi olabilmek mümkün olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.