Hava Durumu

Farah Zeynep Abdullah yeni imajı çok beğenildi

Masumlar Apartmanı'ndaki İnci rolüyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, uzun süredir mavi-sarı olan saçlarını boyattı, yeni imajı hayranlarından tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2021 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2021 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Farah Zeynep Abdullah yeni imajı çok beğenildi

TRT1de yayınlanan ve hatrı sayılır biz izleyici kitlesi edinen Masumlar Apartmanı dizisinde İnci rolüyle göz dolduran Farah Zeynep Abdullah, bir süredir sarı renkte kullandığı saçlarını boyattı. 

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde sarı ve bayı renkteki saçıyla dikkat çeken oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yeni filmi Bergen için imajını değiştirdi.

Şarkıcı Bergen'in hayatını konu alan aynı adlı sinema filminde başrol oynayacak olan güzel oyuncu, uzun süredir sarı renkte kullandığı saçlarını kahverengiye boyattı.

Yeni saç rengiyle bir dergiye poz veren oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarında tam not aldı. 

"Bu saç aşırı yakışmış"

Oyuncu paylaşımı kısa sürede 77 binden fazla beğeni alırken yeni imajını gören hayranları, "Bu saç aşırı yakışmış", "Kahverengi çok yakışmış" ve "Her saç rengi çok yakışıyor" yorumları yapıldı.

Öte yandan oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın sanatçı Bergen'e hayat vereceği filmin çekimlerine başlandı. Ünlü oyuncudan sosyal medyadan çekimin ilk gününe dair bir paylaşım da geldi. 

Bergen'in hayatını anlatacak olan filmin, 2022'nin ilk çeyreğinde gösterime girmesi bekleniyor.

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın, yapımcılığını Mine Şengöz'ün yaptığı filmin senaryosunu ise Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz yazdı.

Box Office Türkiye'nin haberine göre, korona virüsü salgını öncesinde hazırlıklarına başlanan "Bergen" filmi ilk olarak pandemi nedeniyle ertelendi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.