Hava Durumu

Faruk Çelik'ten Bursa için flaş açıklama: Belediye başkanlığı için yanıp tutuşmuyorum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir açıklamasının altına yapılan hakaret içerikli yorumları değerlendiren Faruk Çelik, 'Bu bir komplodur' dedi. Çelik ayrıca, "Çok zor bir iş Bursa'ya belediye başkanı olmak. Bursa'nın ağır sorunları var. Bursa'yı ameliyat etmek lazım..." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Faruk Çelik'ten Bursa için flaş açıklama: Belediye başkanlığı için yanıp tutuşmuyorum

İş adamı Mehmet Adanur'un organize ettiği bir kahvaltı programında bir grup gazeteciyle bir araya gelen eski bakan Faruk Çelik, sosyal medyada paylaşılan açıklamasına hakaret ve küfür içerikli yorum yapan 30 kişi hakkında dava açıldığını bazılarının gözaltında olduğunu hatırlattı.

BURSA'NIN AĞIR SORUNLARI VAR

Çelik, adaylıkla ilgili "Belediye Başkanlığı için yanıp tutuşmuyorum. Aday olmak için aday olunmaz. Çok zor bir iş Bursa'ya belediye başkanı olmak. Bursa'nın ağır sorunları var. Bursa'yı ameliyat etmek lazım... Projeleri önceden belirlenmemiş hiç kimse aday olmasın" dedi.

PROJE ÖNERDİ

Çelik, yıllar önce önerdiği Güney Çevre yolunu güncelleyerek, bir kez daha gündeme getirdi: "Kazancı yokuşundan Kestel'deki Çimento fabrikasına doğru bölünmüş yol yapılmalı. sonra da Uludağ'ın yamaçlarından tünelle giriş açarak Kuştepe'den İzmir yoluna bağlantı kurulmalı."

YÜKSEL BAYSAL'IN YAZISINDA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.