Hava Durumu

FBI on binlerce yazışmayı ele geçirdi

ABD'de Rusya soruşturması için özel savcı olarak görevlendirilen Robert Mueller'ın, Başkan Trump'ın kampanya ekibine ait on binlerce elektronik postayı elde ettiği bildirildi. FBI'ın elde ettiği yazışmalardan bir kısmının, Trump'ın damadı Kushner'e ait olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
FBI on binlerce yazışmayı ele geçirdi

ABD'de Rusya soruşturmasında ortalığı karıştıracak yeni bulgular elde edildi. Rusya soruşturması için özel savcı olarak görevlendirilen Robert Mueller'ın, Başkan Trump'ın kampanya ekibine ait on binlerce elektronik postayı elde ettiği bildirildi. Mueller soruşturması adına konuşan sözcü Peter Carr, elektronik yazışmaların elde edilişi sırasında, adli sürece uygun hareket edildiğini söyledi.

DAMAT DA VAR

FBI'ın elde ettiği yazışmalardan bir kısmının, Trump'ın damadı ve danışmanı olan Jared Kushner'in de bulunduğu 12 kampanya ekibi üyesine ait olduğu belirtildi.

FLYNN İTİRAF ETMİŞTİ

Aralık ayının başında, Eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn, Rusya'nın ABD Büyükelçisi ile olan ilişkisi hakkında FBI'a yalan söylediğini itiraf etmişti. Amerikan New York Times (NYT) gazetesi, Flynn'in, Mueller ile işbirliği yaptığı ya da bu yönde müzakereler yürüttüğünü yazmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.