Hava Durumu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeniden aday olduğunu açıkladı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2021 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2021 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeniden aday olduğunu açıkladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında seçimlere ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Farklı bir tavır koymanın zamanının geldiğini belirten Koç, "Dünyayı değiştiremiyorsan kendi dünyanı değiştireceksin. Önümüzdeki sezonda mert dürüst samimi olmayanlara karşı, manipülasyon yapanlara, Fenerbahçe'nin ismini zikretmeden eleştirenlere karşı daha farklı davranacağız" dedi.

"Tenhada farklı değiliz. Tribünlere oynamıyoruz. Fenerbahçe artık oyunu kuralına göre oynayacak" ifadesini kullanan Koç, bu üç senenin çabuk geçtiğini belirtti. Aday olurken de "2 dönem lazım" dediğini hatırlatan Koç, ilk dönemin iyi geçmediğini vurgulayarak şunları kaydetti:

"İkinci dönem için de başkan adayı olduğumu açıklamak istiyorum. Bilen bilir, ben Fenerbahçe'ye almaya değil vermeye geldim. Bu doğrultuda elimizden gelenin en iyisini yaptığımız konusunda vicdanımız rahat. Burada sonsuza kadar kalmayacağım. Aşırı uzun süre kalındığında neler yaşandığını acı bir şekilde tecrübe ettik. 

İlk dönemde bazı konularda zorlandık. Zaman zaman bazı planlarımızı hayata geçiremedik. Zaman zaman şartlar konusunda hareket ettik. Ben ve benimle devam edecek arkadaşlarım seçildiğimiz takdirde, bu süreçte gerekli dersleri aldık. Bunu göreceksiniz. İkinci dönemimiz çok daha farklı olacaktır."

'Gizli ajandası olanlar, bizde diğer camialardan daha yoğundur'

Koç, zaman zaman yapıcı, zaman zaman da haksız eleştiriler aldıklarını söyledi. "İyi niyet ve samimiyetle yapılan yapıcı, Fenerbahçe'nin iyiliğini isteyenlerin her türlü eleştirilerine saygı duyuyoruz. Bazılarından istifade ettik" ifadesini kullanan Koç, şöyle devam etti:

"Bizleri yıldırmak amacıyla, gizli ajandası olanlar bizde diğer camialardan daha yoğundur. Bu tarzdaki kişilerin en temel özelliği, işler iyi giderken ortada görünmezler. Sesleri sedaları solukları çıkmaz. Ancak ilk tökezlemede olumsuz gidişatta bayraktarlık yaparlar. Hatta bazıları, bazılarının taşeronluğunu yaparlar. Bunların amacı ne Fenerbahçe sevgisi ne de çubuklunun başarısınız. Aday olduğumda dua ediyordum keşke Fenerbahçe şampiyon olsa da ben de adaylığımı geri çeksem. Fenerbahçeliyseniz ne şartta olursanız olsun, bu kulübün başarısını hep istersiniz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.